Hoe Verstuur Je Gratis Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Verstuur Je Gratis Sms
Hoe Verstuur Je Gratis Sms

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Sms

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Sms
Video: Krijg dagelijks $ 3.329+ betaald! (Iedereen die kan verdienen)-GRATIS online geld verdienen | B... 2024, Mei
Anonim

Moet je dringend een sms sturen, maar is de telefoon toevallig niet bij de hand? Of heb je geen geld meer op je rekening? Er is een vrij eenvoudige uitweg uit deze vervelende situatie: stuur een sms-bericht via internet.

Hoe verstuur je gratis sms
Hoe verstuur je gratis sms

Noodzakelijk

Een computer met een internetverbinding, het nummer waarnaar u wilt sms'en

instructies:

Stap 1

Om gratis te sms'en via internet, moet u weten welke mobiele operator het nummer heeft waarnaar u een bericht wilt verzenden. U kunt gratis sms'en vanaf de officiële website van deze operator.

Dus als je een bericht naar een MTS-abonnee stuurt, ga dan naar de website van het bedrijf www.mts.ru en gebruik de service "sms verzenden". Een bericht naar een Megafon-abonnee kan vanaf de site worden verzonden www.megafon.ru, naar een Beeline-abonnee - met behulp van www.beeline.ru

Stap 2

Naast de officiële sites van de operatorbedrijven zijn er speciale internetsites voor het verzenden van sms, waarmee u ook gratis een bericht kunt verzenden. Voordat u een sms verzendt, moet u ervoor zorgen dat deze site het werk ondersteunt met de mobiele operator naar wiens nummer u het bericht verzendt. Houd er rekening mee dat dergelijke diensten niet verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de informatie die u verzendt in het sms-bericht. Gebruik daarom alleen betrouwbare sites om sms-berichten via internet te verzenden: www.smste.ru, www.sms3.ru of www.yousms.ru. Gebruik hiervoor geen sites met een eenvoudig onprofessioneel ontwerp, evenals sites die zich op een gratis domein bevinden, bijvoorbeeld prishlisms.narod.ru of sms-bezplatno.ucoz.ru

Stap 3

Als u een van de programma's voor internetcommunicatie op uw computer hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld ICQ, QIP of Mail.agent, kunt u een bericht verzenden met de functie "sms verzenden". Als de persoon naar wie u een bericht wilt sturen in dit programma is geregistreerd, zal zijn nummer hoogstwaarschijnlijk in de database worden ingevoerd.

Aanbevolen: