Hoe Verstuur Je Gratis Sms Vanuit Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Verstuur Je Gratis Sms Vanuit Mts
Hoe Verstuur Je Gratis Sms Vanuit Mts

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Sms Vanuit Mts

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Sms Vanuit Mts
Video: Send Free SMS to Any Number. 2024, April
Anonim

Om uw uitgaven voor mobiele communicatie te optimaliseren, maakt u gebruik van de mogelijkheid om via internet te sms'en. Als uw dierbaren abonnees zijn van de mobiele operator "MTS", kunt u ze snel en gratis een sms sturen vanaf de officiële website van het bedrijf, waar u een van de verschillende handige opties kunt kiezen die niet beschikbaar zijn bij het verzenden van een bericht van een mobiele telefoon.

U kunt sms'en vanaf de officiële website
U kunt sms'en vanaf de officiële website

instructies:

Stap 1

Dus, om SMS naar een MTS-abonnee te sturen, ga naar de website www.mts.ru en klik op de link "SMS / MMS verzenden"

Stap 2

Let nu op verschillende mogelijke opties voor het verzenden van SMS - deze opties zijn niet beschikbaar bij het verzenden van SMS vanaf een mobiele telefoon! Mogelijke opties worden weergegeven naast het tekstinvoerveld en om er een te activeren, moet u deze aanvinken.

Stap 3

Ten eerste kunt u het aantal tekens in één bericht verhogen door de automatische transliteratiemodus te selecteren. Ten tweede heeft u toegang tot de optie "SMS-express" - de sms komt naar de abonnee als een pop-upbericht op het telefoonscherm en zal niet worden opgeslagen in het geheugen van de mobiele telefoon. ten derde, als u de vertrouwelijkheid wilt bewaren, kunt u een "SMS-geheim" verzenden - na ontvangst van een dergelijk bericht zal de abonnee worden gevraagd om er een wachtwoord voor in te stellen. Ten vierde, als u wilt dat de sms op een bepaald tijdstip aankomt, kunt u de optie "SMS-kalender" selecteren.

Stap 4

Nadat u de gewenste verzendoptie hebt gekozen, voert u het abonneenummer, de berichttekst en de verificatiecode (symbolen in de afbeelding) in en klikt u vervolgens op de knop "Bericht verzenden". SMS wordt verzonden en afgeleverd bij de geadresseerde!

Aanbevolen: