Hoe Verstuur Je Gratis Mms Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Verstuur Je Gratis Mms Naar Beeline
Hoe Verstuur Je Gratis Mms Naar Beeline

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Mms Naar Beeline

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Mms Naar Beeline
Video: Как войти в личный кабинет через сайт beeline.ru? 2024, Mei
Anonim

Met MMS-berichten kunt u verschillende mediabestanden uitwisselen via mobiele telefoons. Er zijn situaties waarin er geen geld op het saldo van een persoonlijke rekening staat, maar we dringend een MMS moeten sturen. Het internet komt te hulp. Hoe stuur je een MMS-bericht via internet naar Beeline-abonnees?

Hoe verstuur je gratis mms naar Beeline
Hoe verstuur je gratis mms naar Beeline

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van het bedrijf Beeline. Start hiervoor uw internetbrowser. Voer "www.beeline.ru" in de adresbalk van de browser in zonder aanhalingstekens.

Stap 2

De hoofdpagina van de site wordt voor u geopend. Scroll naar beneden op de liniaal en ga naar de onderkant van de pagina. Zoek de link "SMS / MMS verzenden" in de rechterhoek.

Stap 3

Je komt terecht op de pagina voor het versturen van SMS berichten. Er is een klein menu aan de linkerkant van de pagina. Selecteer daarin het item "Mms verzenden".

Stap 4

Er wordt nog een pagina geopend - MMS-portaal. Hier kunt u een MMS-bericht van uw computer naar uw mobiele telefoon sturen. Om het te verzenden, moet u het registratieproces op de site doorlopen. Als u al geregistreerd bent, voert u uw autorisatiegegevens in: mobiel telefoonnummer en wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem en klik vervolgens op de knop "Inloggen".

Stap 5

Als u uw account nog steeds niet heeft, klikt u op de knop "Registreren" en doorloopt u het proces voor het maken van een account stap voor stap. Eerst moet u een toegangswachtwoord krijgen. Om dit te doen, voert u op de geopende pagina uw mobiele telefoonnummer in, schrijft u de cijfers van de afbeelding zodat het systeem kan controleren of u geen robot bent en klikt u op de knop "Wachtwoord verkrijgen". Let op, alleen Beeline-abonnees kunnen zich registreren op de site!

Stap 6

Binnen enkele minuten wordt een sms-bericht met een wachtwoord om het systeem in te voeren naar uw mobiele telefoon verzonden. Keer terug naar de hoofdpagina van het MMS-portaal, voer de door u ontvangen autorisatiegegevens in en ga naar het portaal.

Stap 7

Als u een account heeft, maar u bent uw wachtwoord vergeten, kunt u de toegang tot de portal herstellen door te klikken op "Wachtwoord vergeten?" Voer uw mobiele telefoonnummer in, code uit de afbeelding op de pagina en ontvang een nieuw wachtwoord.

Stap 8

Stel vervolgens uw MMS-bericht op. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in, de tekst van het bericht (indien nodig), voeg het gedownloade bestand van uw computer toe dat u wilt verzenden en verzend!

Aanbevolen: