Hoe Megafoon Internet Sneller Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Megafoon Internet Sneller Te Maken
Hoe Megafoon Internet Sneller Te Maken

Video: Hoe Megafoon Internet Sneller Te Maken

Video: Hoe Megafoon Internet Sneller Te Maken
Video: CCleaner om je pc sneller te maken - How to (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Voor toegang tot internet buiten het kantoor of thuis, wordt het gebruik van verschillende USB-modems aanbevolen. Deze apparaten zijn echt heel handig, maar ze hebben een groot nadeel: lage internettoegangssnelheid.

Hoe megafoon internet sneller te maken
Hoe megafoon internet sneller te maken

Noodzakelijk

  • - Verkeerscompressor;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Er moet meteen worden opgemerkt: het zal nog steeds niet mogelijk zijn om een hogere snelheid van internettoegang te bieden dan de balk die in het tariefplan is voorzien. Configureer daarom je laptop of computer zo dat er zo min mogelijk percentage van het internetkanaal verloren gaat. Schakel eerst onnodige programma's uit.

Stap 2

Besteed speciale aandacht aan vrij krachtige hulpprogramma's zoals Download Master, Skype en uTorrent. Ga nu over het uitschakelen van services.

Stap 3

Zorg ervoor dat u de functie voor het automatisch bijwerken van het besturingssysteem uitschakelt. Bij het downloaden van nieuwe bestanden kan dit de snelheid van internettoegang aanzienlijk verminderen.

Stap 4

Schakel enkele functies van uw antivirussoftware uit. Schakel automatische updates van de virusdatabase natuurlijk uit. Deze functie kan worden ingeschakeld wanneer verbonden met een snelle internetverbinding.

Stap 5

Probeer alle programma's te vinden die een internetverbinding gebruiken. Schakel hun automatische updatefuncties uit. Installeer het Advanced System Care-programma om snel alle onnodige services uit te schakelen.

Stap 6

Voer dit hulpprogramma uit. Open het menu Systeemdiagnose. Markeer Optimalisatie en druk op de knop Scannen. Klik na het voltooien van dit proces op de knop "Repareren".

Stap 7

Ga naar het Windows Cleanup-menu. Activeer het item "Registerfouten". Herhaal het scan- en reparatieproces dat in de vorige stap is beschreven. Verlaat het programma.

Stap 8

Download en installeer Traffic Compressor-software. Hiermee kunt u gegevens comprimeren bij het ontvangen en verzenden, waardoor de snelheid van de informatie-uitwisseling met uw server wordt verhoogd. Voer het programma uit en laat het in de automatische modus draaien.

Stap 9

Als u nog steeds niet tevreden bent met de snelheid van internettoegang, sluit u dan aan op een sneller tariefplan.

Aanbevolen: