Hoe U Uw IPhone Sneller Kunt Opladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPhone Sneller Kunt Opladen
Hoe U Uw IPhone Sneller Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw IPhone Sneller Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw IPhone Sneller Kunt Opladen
Video: Je iPhone optimaal opladen? Let op de kleine lettertjes! 👀 2024, Mei
Anonim

Snel opladen - Deze functie is beschikbaar op veel Android-smartphones. Hiermee kunt u de batterij in 30 minuten tot 50% opladen. Het is mogelijk dat Apple-ingenieurs binnenkort een vergelijkbare functie voor de iPhone ontwikkelen. Nu moet je echter een paar trucjes gebruiken om de "appel" snel op te laden. Oh, en nog een ding: je kunt deze methoden tegelijkertijd toepassen.

IPhone-vliegtuigmodus - snel opladen van de batterij
IPhone-vliegtuigmodus - snel opladen van de batterij

Een iPad-lichtnetadapter gebruiken

De eerste truc is om de iPad-oplader te gebruiken in plaats van degene die bij de iPhone wordt geleverd. Specificaties iPad-lichtnetadapter: 12W, 2.1A. Ter vergelijking: het vermogen van de iPhone-voeding is 5W, de stroom is 1A. In de gebruikershandleiding staat dat het veilig is om andere gadgets, waaronder de iPhone en Apple Watch, op te laden met de 12 watt voedingsadapter.

Zo is de iPhone 7 Plus in 3 uur volledig opgeladen met een 5 watt voeding en in 2 uur met een 12 watt voeding.

Schakel vliegtuigmodus in

De functie Vliegtuigmodus schakelt de draadloze verbinding in de smartphone uit. Deze optie is niet altijd gebruiksvriendelijk. Als u deze modus inschakelt, wordt de oplaadtijd van de batterij echter aanzienlijk verkort. Volg deze stappen:

  1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het startscherm om het Control Center te openen.
  2. Klik op het vliegtuigpictogram aan de linkerkant.

Er is ook een andere manier. U kunt naar het menu "Instellingen" → "Vliegtuigmodus" gaan (het eerste item bovenaan het scherm).

Houd er rekening mee dat u in deze modus geen telefoongesprekken en sms-berichten kunt ontvangen en ook geen toegang hebt tot het netwerk. Nog een ding: vergeet niet om de vliegtuigmodus uit te schakelen wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Aanbevolen: