Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Laten Werken
Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Laten Werken

Video: Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Laten Werken

Video: Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Laten Werken
Video: MAAK JE SMARTPHONE SNELLER (ZONDER ANDERE APPS!) - Tutorial - TechTime 2024, April
Anonim

Smartphones bederven vaak de zenuwen van hun eigenaren door op het meest ongelegen moment te vertragen. Wat je ook zegt, dit zijn kleine computers, wat betekent dat er in principe dezelfde problemen aan verbonden zijn. De oplossingen zijn ook grotendeels vergelijkbaar - hoogstwaarschijnlijk, als de smartphone vertraagt, moet u stoppen met overbelasten.

Hoe u uw smartphone sneller kunt laten werken
Hoe u uw smartphone sneller kunt laten werken

instructies:

Stap 1

Verwijder onnodige applicaties. De hoeveelheid geheugen van je smartphone is niet onbeperkt, misschien is de vrije ruimte al bijna op en dit kan niet anders dan de snelheid van werken beïnvloeden. Statistieken tonen aan dat honderd procent van de smartphonebezitters applicaties heeft geïnstalleerd die ze een keer hebben gelanceerd, niet geïnteresseerd zijn, maar niet verwijderen, omdat ze gewoon lui zijn. In de loop van de tijd kunnen veel van dergelijke programma's zich ophopen. Hetzelfde geldt voor bestanden - muziek, video's, foto's, enzovoort.

Stap 2

Er zijn applicaties die op de achtergrond draaien, waardoor het apparaat zwaar wordt belast. Hoeveel heb je ze op dit moment nodig? Als dat niet het geval is, schakel ze dan uit en ze zullen stoppen met het opeten van uw RAM en batterijvermogen. Dit gaat heel eenvoudig - ga naar de applicatiebeheerder, selecteer het tabblad "alles". Deze lijst bevat een volledige lijst met programma's en je kunt zien dat ze niet allemaal kunnen worden verwijderd, maar alleen die welke door de gebruiker zelf zijn geïnstalleerd. Sommige programma's kunnen echter met geweld worden gestopt. Wees niet bang om onnodige uit te schakelen - programma's die nodig zijn voor de juiste werking van het systeem kunnen niet worden gedeactiveerd.

Stap 3

Wis uw apps-cache. Bijvoorbeeld de geladen pagina's van mobiele browsers, die behoorlijk wat kunnen ophopen. De cache heeft de neiging zich geleidelijk en onmerkbaar op te hopen, dus velen hechten er geen belang aan, terwijl het na verloop van tijd een grote hoeveelheid geheugen in beslag kan nemen.

Stap 4

Verwijder "live wallpapers" en animaties, gebruik minder widgets. Wanneer uw smartphone informatie in realtime moet bijwerken of constant iets in beweging moet afspelen, worden de bronnen meer belast. Het verwijderen van de widget is net zo eenvoudig als het pellen van peren - houd het op het scherm en houd het totdat het aan je vinger "plakt", en sleep het dan naar de prullenbak. Schakel animatie uit in de instellingen.

Stap 5

Misschien helpt een software-update. Problemen met de snelheid van het apparaat worden opgelost door een nieuwe versie van het besturingssysteem en verschillende add-ons daarvoor te downloaden. Controleer of er updates voor u beschikbaar zijn, negeer ze niet, update.

Aanbevolen: