Een Mobiel Telefoonnummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Telefoonnummer Herstellen
Een Mobiel Telefoonnummer Herstellen

Video: Een Mobiel Telefoonnummer Herstellen

Video: Een Mobiel Telefoonnummer Herstellen
Video: Telefoon reparatie bij Telefoonmaken.nl 2024, Mei
Anonim

Diefstal of verlies van een mobiele telefoon is voor ieder van ons een nogal onaangename gebeurtenis. Bovendien is vaker wel dan niet de telefoon zelf waardevoller, maar een geheugenkaart met daarin opgeslagen nummers en een nummer dat bekend is bij al uw familieleden, vrienden en familieleden. De meeste mobiele operators zullen u helpen uw nummer te herstellen.

Een mobiel telefoonnummer herstellen
Een mobiel telefoonnummer herstellen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het dichtstbijzijnde servicecentrum van uw mobiele provider om het nummer te blokkeren na verlies of diefstal van de telefoon. Of bel de supportservice vanaf een vaste telefoon. Informeer dan bij de telefoniste over de procedure voor het herstellen van het nummer en de lijst met benodigde documenten die voor deze procedure moeten worden aangeleverd.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de procedure voor het herstellen van uw mobiele nummer afhankelijk is van het type contract. Spreekt u op prepaidbasis, dan duurt de procedure langer. Als u een contractabonnee bent, is het hoogstwaarschijnlijk voldoende om een aanvraag te schrijven. En in dit geval moet uw saldo worden hersteld, d.w.z. het bedrag op de rekening.

Stap 3

Neem uw paspoort, dan moet u het adres van het dichtstbijzijnde servicecentrum van uw mobiele provider weten, u kunt deze informatie krijgen op de officiële website. Hoe sneller je dit doet, hoe kleiner de kans dat er iets met je nummer wordt gedaan. Neem contact op met een medewerker van het servicecentrum met het verzoek om uw telefoonnummer te herstellen.

Stap 4

Vul een speciaal formulier in of schrijf een aanvraag. Verstrek dan je persoonsgegevens en vermeld de reden van het aanvragen van een nieuwe kaart, alsook het herstellen van het nummer (diefstal of verlies). Als alle gegevens kloppen, krijgt u een nieuwe kaart. U zult ook voor deze dienst moeten betalen, het bedrag is in dit geval afhankelijk van de tarieven van een bepaalde mobiele operator.

Stap 5

Houd er rekening mee dat alle bovenstaande acties relevant zijn voor nummers die zijn gekocht bij officiële vertegenwoordigers van operators met de benodigde documentatie, en niet op straat bij distributeurs. Nadat u uw nummer hebt weten te herstellen, moet u voorzichtig en attent zijn en soortgelijke situaties in de toekomst niet toestaan.

Stap 6

Verbind uw telefoon met de pc via Bluetooth, ververs de lijst met services en zoek Bluetooth File Transfer Service, klik op het pictogram, een verkennervenster wordt geopend. Open vervolgens de gewenste map op uw telefoon of op een USB-flashstation, sleep en zet neer vanuit een map op uw computer om de benodigde bestanden erin neer te zetten. Installeer het spel vervolgens met behulp van de bestandsbeheerder op je telefoon.

Aanbevolen: