Een Verwijderd Telefoonnummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderd Telefoonnummer Herstellen
Een Verwijderd Telefoonnummer Herstellen

Video: Een Verwijderd Telefoonnummer Herstellen

Video: Een Verwijderd Telefoonnummer Herstellen
Video: How to Recover Deleted or Lost Contacts from android device (Without root) 2024, April
Anonim

Soms gebeurt het dat per ongeluk of onoplettendheid belangrijke telefoonnummers uit het geheugen van de telefoon worden gewist. Het is mogelijk om ze op verschillende manieren terug te sturen.

Een verwijderd telefoonnummer herstellen
Een verwijderd telefoonnummer herstellen

Het is nodig

  • - factuur afdruk;
  • - een draad voor aansluiting op een computer.

instructies:

Stap 1

Bekijk de gegevens van kopieën van uw telefoonboeknummers in het programma dat op uw computer is geïnstalleerd om apparaten te synchroniseren. Dit is alleen relevant als u eerder een reservekopie van contacten op uw computer hebt gemaakt en het programma de informatie opslaat die u nodig hebt.

Stap 2

Kijk ook naar kopieën van telefoonnummers op de simkaart, op oude telefoons die u eerder hebt gebruikt, evenals bellijsten die mogelijk in hun geheugen zijn opgeslagen. Bekijk de verschillende berichten die de agent op de hoogte stellen van gemiste oproepen, misschien bevat een ervan het nummer van het contact dat u hebt verwijderd.

Stap 3

Als uw computer ook niet de telefoonnummers heeft die u moet herstellen, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde servicekantoor van uw mobiele provider en vraag om een afdruk van de oproepen voor de periode waarin u voor het laatst het nummer hebt gebeld dat uit uw telefoonboekgeheugen is verwijderd of wanneer uw telefoon is gekozen inkomende oproep van hem. Kijk ook in dit geval naar de lijst met inkomende en uitgaande sms-berichten.

Stap 4

Houd er rekening mee dat u uw paspoort of een ander identiteitsbewijs bij u moet hebben om informatie over oproepen te ontvangen. De afdruk van de factuur wordt ook alleen verstrekt aan de eigenaren van de simkaart, dus zorg er eerst voor dat de registratie op uw naam is gedaan.

Stap 5

Houd er rekening mee dat deze service voor sommige operators in rekening kan worden gebracht. U kunt ook een afdruk bestellen op de officiële website van de operator in het persoonlijke account van de abonnee, waarna de tabel met oproepen naar u wordt verzonden op het opgegeven e-mailadres. Synchroniseer in de toekomst uw telefoon met uw computer en sla uw contactenlijst op als een tabel op uw harde schijf. Gebruik ook back-upsoftware voor de telefoon.

Aanbevolen: