Een Beeline-telefoonnummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Beeline-telefoonnummer Herstellen
Een Beeline-telefoonnummer Herstellen

Video: Een Beeline-telefoonnummer Herstellen

Video: Een Beeline-telefoonnummer Herstellen
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, Mei
Anonim

Een simkaart is een drager van informatie over het telefoonnummer van een abonnee en een opslag van contactnummers, sms en andere gegevens. Als de simkaart beschadigd is, kunnen alle gegevens verloren gaan, maar mobiele operators staan u toe deze op zijn minst gedeeltelijk te herstellen. Met name bij het vervangen van de simkaart kunt u het telefoonnummer herstellen.

Een Beeline-telefoonnummer herstellen
Een Beeline-telefoonnummer herstellen

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - telefoonnummer.

instructies:

Stap 1

Medewerkers van gespecialiseerde communicatiesalons kunnen en zijn verplicht om een simkaart op uw eerste verzoek te vervangen, als u de eigenaar bent (dat wil zeggen, er wordt een overeenkomst over het verlenen van communicatiediensten ondertekend tussen de operator en u). Als de simkaart van uw vriend, echtgenoot, familielid of bedrijf is, heeft u een aanvullend document nodig: een volmacht. Anders is de werknemer genoodzaakt u te weigeren. Het heeft geen zin om verontwaardigd te zijn, deze regel staat beschreven in de aanbiedingsovereenkomst.

Stap 2

Kopieer alle belangrijke gegevens van de simkaart naar uw telefoon: telefoons, namen, bestanden (indien aanwezig). Nadat de kaart is hersteld, zijn ze niet meer beschikbaar. Bezoek de communicatiesalon van Beeline. Neem uw paspoort mee en eventueel een door een notaris gewaarmerkte volmacht.

Stap 3

Dicteer het telefoonnummer dat u gaat herstellen. Leg uw verzoek uit: u heeft een vervangende simkaart nodig.

Stap 4

Dan zoekt de operator zelf een simkaart met een geschikte nummercapaciteit, activeert deze, wijst er uw nummer aan toe met het oude nummer. Veel andere parameters blijven ook ongewijzigd (tarief, meest aangesloten betaalde en gratis diensten, enz.). Je hoeft het alleen maar op te halen.

Stap 5

De activeringstijd is afhankelijk van de congestie van het netwerk, maar in de regel kan deze na 5-15 minuten al worden gebruikt voor oproepen. Als de kaart na een uur of langer nog niet is geactiveerd, neem dan opnieuw contact op met de communicatiesalon.

Aanbevolen: