Een Telefoonnummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Herstellen
Een Telefoonnummer Herstellen

Video: Een Telefoonnummer Herstellen

Video: Een Telefoonnummer Herstellen
Video: Telefoon reparatie bij Telefoonmaken.nl 2024, April
Anonim

Het gebeurt zo dat het om de een of andere reden nodig is om het telefoonnummer te herstellen. Laten we praten over hoe het is gedaan.

Een telefoonnummer herstellen
Een telefoonnummer herstellen

instructies:

Stap 1

Het is zo gebeurd dat je je telefoon bent kwijtgeraakt. Of het is van je gestolen, God verhoede. Alleen een nieuw nummer kopen is onhandig en gevaarlijk: in de eerste plaats omdat je je telefoonboek moet herstellen (het is goed als je ergens een kopie hebt, bijvoorbeeld om regelmatig te schrijven) en al je vrienden, kennissen en collega's je nieuwe contacttelefoon, en ten tweede omdat het oude nummer op zijn minst geblokkeerd moet worden om onaangename gevolgen te voorkomen, omdat het nummer voor jou is geregistreerd, en wie, waar en hoeveel er nu vanaf zal bellen, weet je niet.

Om dit probleem volledig en effectief op te lossen is er een nummerherstelservice.

Stap 2

U dient uw paspoort mee te nemen.

U moet het adres van een van de kantoren of punten van uw mobiele operator achterhalen en er zo snel mogelijk naartoe gaan om de mogelijkheid uit te sluiten dat de nieuwe illegale eigenaar tijd heeft om iets met uw nummer te doen. Je komt naar het kantoor en zegt dat je het nummer wilt herstellen. U krijgt een speciaal formulier, uw persoonlijke gegevens zijn opgegeven (alleen hiervoor had u een paspoort nodig), dan moet u de reden aangeven van het aanvragen van een nieuwe simkaart en het herstellen van het nummer (verlies of diefstal), waarna, indien alle gegevens correct zijn, zullen de werknemerskantoren contact opnemen met de mensen die verantwoordelijk zijn voor dergelijke operaties en u een nieuwe simkaart bezorgen.

Gefeliciteerd, je nummer is hersteld en je kunt het blijven gebruiken!

Stap 3

Natuurlijk werkt al het bovenstaande prima voor nummers die zijn gekocht bij officiële vertegenwoordigers van mobiele operators met alle benodigde documentatie, en niet op de markt om de hoek. Ik raad u ten zeerste aan om altijd de eerste manier te gebruiken, en er zullen geen problemen zijn met het herstellen van het nummer.

Veel geluk!

Aanbevolen: