Een Mobiel Nummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Herstellen
Een Mobiel Nummer Herstellen

Video: Een Mobiel Nummer Herstellen

Video: Een Mobiel Nummer Herstellen
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Moderne mensen zijn zo gewend aan contact dat ze praktisch niet zonder telefoons kunnen. En het verlies van een mobiel nummer kan een echte tragedie worden. Hoe kunt u het nummer herstellen?

Een mobiel nummer herstellen
Een mobiel nummer herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor of de dichtstbijzijnde winkel van uw mobiele provider. Vertel de manager over uw probleem en vraag om hulp bij het herstellen van uw vorige nummer. In het geval dat de telefoon is gestolen, wordt eerst uw simkaart geblokkeerd en wordt vervolgens een nieuwe kaart met hetzelfde nummer uitgegeven.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw nummer is hersteld en dat u een aanvraag moet indienen. Vergeet daarom niet uw paspoort of paspoort met volmacht mee te nemen, als de simkaart bij de organisatie is aangemeld. Houd er rekening mee dat deze hele procedure ongeveer een half uur duurt. Het kan ook zijn dat u op een andere dag gevraagd wordt om een nieuwe simkaart te halen.

Stap 3

Als u abonnee bent van MTS, gebruik dan de link: https://www.mts.ru/help/action_sim/change_sim/ en vul een online aanvraag in voor de levering van een simkaart. Selecteer in het bovenste deel van het venster de regio van uw woonplaats, vervolgens het type abonnee waartoe u behoort en de stad waar de levering zal plaatsvinden. U kunt het leveringsproces versnellen, maar deze service wordt betaald.

Stap 4

Klik daarna met één klik met de linkermuisknop op de knop "Volgende" en vul de vragenlijst in. Vermeld in het vrije veld het te herstellen telefoonnummer, uw paspoortgegevens, werkelijke woonplaats en contacten zodat de koerier contact met u kan opnemen. Druk nogmaals op de knop "Volgende" en ga verder met het plaatsen van de bestelling zelf. Wacht tot de MTS-operator contact met u opneemt en geef de leveringsvoorwaarden van het herstelde nummer op.

Stap 5

Als u een abonnee bent van Megafon, gebruik dan de mogelijkheid om uw telefoonnummer te herstellen via de online winkel van dit netwerk. Ga hiervoor naar de volgende link: https://moscow.shop.megafon.ru, klik op de knop "Doorgaan" en vul het formulier voor het vervangen van de simkaart in.

Stap 6

Wees voorzichtig, vul de geel gemarkeerde velden in. De Megafon-operator zal contact met u opnemen en u een identificatienummer van de bestelling sturen, dat moet worden bevestigd na ontvangst van het herstelde nummer.

Stap 7

Om het telefoonnummer van het mobiele bedrijf Beeline te herstellen, kiest u het volgende nummer: (495) 974-8888. Leg uit waarom je je simkaart bent kwijtgeraakt en verifieer je identiteit. Om dit te doen, geeft u uw paspoortgegevens op onder het contract of schrijft u een brief met het telefoonnummer van de contactpersoon voor communicatie. En stuur de aanvraag vervolgens per fax of per e-mail van het Beeline-kantoor.

Aanbevolen: