Telefoonnummers Herstellen

Inhoudsopgave:

Telefoonnummers Herstellen
Telefoonnummers Herstellen

Video: Telefoonnummers Herstellen

Video: Telefoonnummers Herstellen
Video: Hoe Facebook account herstellen zonder telefoonnummer 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van verwijderde telefoonnummers wordt mogelijk, zelfs zonder contact op te nemen met specialisten van het servicecentrum. Dit kan door een mobiele telefoon te scannen, waarop simkaartnummers zijn opgeslagen. U kunt ze ook herstellen met uw serviceprovider en internettoegang.

Telefoonnummers herstellen
Telefoonnummers herstellen

Noodzakelijk

Direct een mobiele telefoon, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw serviceprovider voor details op uw factuur. Hiermee krijgt u een volledige lijst van inkomende en uitgaande nummers voor een bepaalde periode, waarna het geen zin heeft om een gedetailleerde factuur te ontvangen. Er kan telefonisch contact worden opgenomen, dit staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing van de mobiele telefoon. De operator beantwoordt al uw vragen en voert een gedetailleerd overleg met de beste oplossing.

Stap 2

Bestel een gedetailleerd rapport op de persoonlijke website van de telecomoperator met behulp van de kostencontrolefunctie en detaillering van oproepen via de internetassistent. Deze diensten worden aan elke gebruiker van een mobiele telefoon aangeboden bij het specificeren van de individuele gegevens van de eigenaar van de simkaart (paspoortgegevens, codewoord).

Stap 3

Bekijk de lijst met contacten (telefoongesprekken of berichten) voor de opgegeven periode en selecteer de meest geschikte die aan uw specifieke vereisten voldoet. Dergelijke vereisten kunnen bijvoorbeeld de exacte datum en tijd van een oproep of bericht zijn, de duur van het gesprek, het aantal oproepen of berichten, enz.

Aanbevolen: