Telefoonnummers Herstellen Die Uit Het Oproeplogboek Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Telefoonnummers Herstellen Die Uit Het Oproeplogboek Zijn Verwijderd
Telefoonnummers Herstellen Die Uit Het Oproeplogboek Zijn Verwijderd

Video: Telefoonnummers Herstellen Die Uit Het Oproeplogboek Zijn Verwijderd

Video: Telefoonnummers Herstellen Die Uit Het Oproeplogboek Zijn Verwijderd
Video: How To Restore Deleted Call History | Recover Call Logs History 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat het nodig is om nummers op de telefoon te herstellen die de gebruiker niet heeft kunnen opslaan en per ongeluk uit het oproeplogboek is verwijderd. Wanhoop niet. U kunt een verloren telefoonnummer volledig gratis herstellen bij elke mobiele operator.

Telefoonnummers herstellen die uit het oproeplogboek zijn verwijderd
Telefoonnummers herstellen die uit het oproeplogboek zijn verwijderd

Het is nodig

  • - het internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Elke mobiele operator heeft zijn eigen website. We selecteren de gewenste operator en gaan naar zijn website. Als u zich in een andere stad bevindt, selecteert u direct op de site uw stad. Hoe u nummers op een telefoon kunt herstellen, wordt beschreven aan de hand van het voorbeeld van een MTS-operator. Voor andere operators is de manier om een verloren nummer te herstellen bijna identiek.

Stap 2

Elke operator op de site heeft een speciaal persoonlijk account aangemaakt voor communicatieklanten. In uw persoonlijke account kunt u uitgaven controleren, uw saldo opvragen, aanvullende diensten bestellen of weigeren, en nog veel meer.

Stap 3

Het is noodzakelijk om op het pictogram "Persoonlijke account" te klikken en vervolgens "Mobiele communicatie" te selecteren. Wanneer u voor het eerst uw persoonlijke account invoert, moet u zich registreren. Voor MTS klikt u gewoon op de knop "Wachtwoord per sms ontvangen" en voert u vervolgens uw nummer in. De code zou bijna onmiddellijk moeten aankomen. Voer deze code nu in een speciaal venster in.

Stap 4

U wordt naar uw persoonlijke account geleid, waar u direct uw tarief, saldo, bonus en andere speciale functies kunt zien. Om nummers op uw telefoon te herstellen, moet u op "Account" klikken in het gedeelte "Internetassistent" en vervolgens het subgedeelte "Kostenbeheer" selecteren. In deze subsectie ziet u nog enkele subgroepen. U moet "Oproepdetails" selecteren.

Stap 5

Bij het detailleren moet u de periode aangeven waarin de verloren oproep is gedaan en de leveringsmethode selecteren. Voor MTS-gebruikers kunnen gegevens zowel per e-mail als in hun persoonlijke account worden ontvangen. U moet ook het documentformaat selecteren. U kunt het beste kiezen voor PDF of HTML, maar u kunt ook andere indelingen kiezen.

Stap 6

In het resulterende bestand kijken we door en zoeken we naar het gewenste telefoonnummer. Nadat we het hebben gevonden, slaan we het op onze telefoon op.

Aanbevolen: