Fabrieksfirmware Herstellen

Inhoudsopgave:

Fabrieksfirmware Herstellen
Fabrieksfirmware Herstellen

Video: Fabrieksfirmware Herstellen

Video: Fabrieksfirmware Herstellen
Video: Herstellung eines Hefefeinteiges von Hand 2024, April
Anonim

Er zijn momenten waarop u uw telefoon of tablet moet opschonen of herstellen. Dit gebeurt als u een apparaat moet verkopen of doneren, of als een groot aantal applicaties niet langer nodig is. In dit geval moet u een fabrieksreset uitvoeren.

Fabrieksfirmware herstellen
Fabrieksfirmware herstellen

instructies:

Stap 1

Voor apparaten van verschillende fabrikanten moeten verschillende stappen worden genomen. Als u Samsung terug wilt zetten naar de fabrieksinstellingen, moet de telefoon zijn uitgeschakeld. Druk vervolgens tegelijkertijd op verschillende knoppen op de behuizing: de bovenste volumetoets, "Home", zet het apparaat aan.

Stap 2

Wanneer u de fabrieksfirmware naar Sony Ericsson herstelt, moet u het apparaat eerst volledig inschakelen. Druk vervolgens tegelijkertijd op drie knoppen: camera-aan/uit-modus, volume (onderste knop), smartphone-aan/uit-knop.

Stap 3

Voor LG-apparaten moet u de telefoon volledig uitschakelen (schakel de stroom uit) en vervolgens de volgende knoppen tegelijkertijd ingedrukt houden (houdtijd - 10 seconden): toets volume omlaag, activeringsknop hoofdscherm, aan/uit-knop. Laat vervolgens de aan/uit-knop los nadat het LG-logo op het scherm verschijnt. Wanneer het herstelscherm verschijnt, laat u alle andere knoppen los.

Stap 4

Om de fabrieksinstellingen op een Huawei-apparaat te herstellen, moet u drie knoppen tegelijkertijd indrukken: de telefoon aanzetten, volume (verhogen) aan de zijkant en volume (verlagen).

Stap 5

Als de fabrieksfirmware op HTC wordt hersteld, moet de smartphone volledig worden uitgeschakeld. Houd vervolgens de toets Volume omlaag een tijdje ingedrukt. Druk vervolgens kort op de aan/uit-knop (niet ingedrukt houden). De knop Volume omlaag mag alleen worden losgelaten wanneer Herstel is gemarkeerd op het scherm (3 androids verschijnen op het scherm). Zoek daarna het item voor het wissen van het geheugen (Clear Storage) en selecteer het door hiervoor op de aan / uit-knop te drukken. De laatste stap is om de geselecteerde acties te bevestigen, waarvoor u de knop Volume omlaag gebruikt.

Aanbevolen: