Hoe Verwijderde Oproepen Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Oproepen Te Herstellen
Hoe Verwijderde Oproepen Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Oproepen Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Oproepen Te Herstellen
Video: Verwijderde mail terughalen in Outlook 🚮 2024, Mei
Anonim

Als u informatie nodig heeft over uitgaande en inkomende oproepen nadat deze al uit het oproeplogboek in de telefoon zijn verwijderd, bestelt u de service "Bill Detailing" bij uw telecomoperator.

Hoe verwijderde oproepen te herstellen
Hoe verwijderde oproepen te herstellen

instructies:

Stap 1

De manier waarop een Beeline-abonnee factuurgegevens kan ontvangen, is afhankelijk van het betalingssysteem. Abonnees van het vooruitbetalingssysteem kunnen de nodige diensten activeren via de officiële website van het bedrijf. Daarnaast krijgen de abonnees van dit systeem een faxnummer (495) 974-5996. U kunt uw aanvraag er naartoe sturen. Overigens kan de aanvraag ook per e-mail worden verzonden [email protected]. Bij gebruik van de voorafberekeningsmethode brengt de exploitant voor de service het bedrag van dertig tot zestig roebel in rekening.

Stap 2

Als u abonnee bent van het kredietvereffeningssysteem, kunt u de details van het account niet alleen activeren wanneer u de officiële website van "Beeline" bezoekt, maar ook wanneer u contact opneemt met een van de communicatiesalons van het bedrijf. Als u echter besluit om de aanvraag persoonlijk in te dienen, vergeet dan niet uw communicatieserviceovereenkomst en paspoort mee te nemen. Afhankelijk van het aangesloten tariefplan, moet u tot 60 roebel betalen voor de service.

Stap 3

MegaFon-abonnees kunnen de Account Detailing-service bestellen via het Service-Guide zelfbedieningssysteem. Dit systeem bevindt zich in het overeenkomstige gedeelte van de officiële website van de exploitant. Houd er rekening mee dat de verkoopadviseur van de communicatiesalon of de medewerker technische ondersteuning u ook kan helpen met de aansluiting.

Stap 4

Het MTS-bedrijf biedt klanten accountgegevens door een USSD-verzoek * 111 * 551 # te sturen. Het is waar dat moet worden opgemerkt dat de abonnee alleen informatie kan ontvangen over die acties die in de afgelopen drie dagen zijn uitgevoerd. Bovendien is het op elk moment mogelijk om een sms-bericht met de 551-code naar het korte nummer 1771 te sturen (hiermee kunt u ook de dienst activeren).

Aanbevolen: