Een Terugbelverzoek Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Terugbelverzoek Verzenden
Een Terugbelverzoek Verzenden

Video: Een Terugbelverzoek Verzenden

Video: Een Terugbelverzoek Verzenden
Video: How to Allow Your Website Visitors to Request a Callback 2024, Mei
Anonim

Als er geen geld op de telefoon staat, kan elke gebruiker van het mobiele netwerk een verzoek sturen om hem te bellen door een andere abonnee. Om deze bewerking te gebruiken, moet u een speciaal USSD-verzoek invoeren met het toetsenbord van uw telefoon.

Een terugbelverzoek verzenden
Een terugbelverzoek verzenden

instructies:

Stap 1

Elk USSD-verzoek begint met * en eindigt met #. Dit verzoek dient als signaal voor het mobiele netwerk om over te schakelen naar de transmissiemodus voor het ontvangen van tekst. Nadat u het USSD-verzoek hebt ingevoerd, moet u op de belknop drukken en wachten tot het resultaat op het scherm wordt weergegeven.

Stap 2

Afhankelijk van de gebruikte operator wordt een passend verzoek gedaan om een verzoek te sturen om een andere abonnee te bellen. Als u een Beeline-abonnee bent, voert u het verzoek * 144 * telefoonnummer # in, waarbij "telefoonnummer" het telefoonnummer is van de persoon naar wie u een bericht wilt sturen, in internationaal formaat.

Stap 3

Volg bij het verzenden van een terugbelverzoek de internationale regels voor het schrijven van een nummer. Het moet bijvoorbeeld beginnen met +7 gevolgd door een reeks van 10 cijfers om te bellen. Bij sommige operators kunt u echter een terugbelverzoek sturen zonder de internationale code of het cijfer 8 in het nummer op te geven. Om een bericht te verzenden, volstaat het om het nummer in 10-cijferig formaat aan te geven.

Stap 4

Op een vergelijkbare manier wordt een verzoek gedaan om te bellen naar een persoon die wordt bediend in het netwerk van de Megafon-operator. Voer het verzoek in * 144 * abonneenummer #.

Stap 5

Als u abonnee bent van het MTS-netwerk, wordt het oproepverzoek gedaan via het nummer * 110 * abonneenummer #.

Stap 6

Sommige operators bieden ook aan om een verzoek om het saldo op te waarderen naar een andere persoon te sturen. U kunt informatie vinden over de beschikbaarheid van deze optie op de officiële website van uw provider of door de ondersteuningsdienst voor netwerkabonnees te bellen.

Stap 7

Sommige telecomoperators leggen beperkingen op aan het versturen van een terugbelverzoek. In "Beeline" kunt u bijvoorbeeld maximaal 10 keer een bericht verzenden in 24 uur vanaf het moment dat het eerste bericht is verzonden. MTS heeft deze beperking - niet meer dan 5 keer.

Aanbevolen: