Een Fax Verzenden Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Fax Verzenden Vanaf Een Mobiele Telefoon
Een Fax Verzenden Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een Fax Verzenden Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een Fax Verzenden Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Send and Receive Faxes from your Cell Phone! 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een manier om gegevens over te dragen. Als u constant faxen moet verzenden en ontvangen, maar u bent af en toe onderweg, gebruik dan uw mobiele telefoon.

Een fax verzenden vanaf een mobiele telefoon
Een fax verzenden vanaf een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Bel de klantenservice van uw provider. Volg de instructies van het spraakmenu en neem contact op met de telefoniste. Vraag een verbinding aan met de service voor het ontvangen en verzenden van faxen. Om dit te doen, moet u een extra nummer verbinden voor gegevensoverdracht. Vraag informatie over de kosten van de service om te weten hoeveel geld u te allen tijde op uw rekening moet hebben staan.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Het handigst is synchronisatie via een Bluetooth-verbinding en een datakabel. Als u verbinding wilt maken via Bluetooth, activeert u het profiel op uw telefoon en schakelt u het zoeken naar apparaten op uw computer in. Er verschijnt een venster op het scherm over het detecteren van een nieuw apparaat en het installeren van stuurprogramma's. Wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 3

Voor het aansluiten van een datakabel zijn stuurprogramma's vereist. Als je geen cd bij de hand hebt, ga dan naar de officiële website van je celfabrikant. Download de stuurprogramma's en installeer vervolgens de synchronisatiesoftware. Verbind je mobiel met je computer. Er verschijnt een bericht op het scherm dat er een nieuw apparaat is gevonden. Wacht tot de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, voer vervolgens de synchronisatiesoftware uit en zorg ervoor dat de computer de telefoon "ziet".

Stap 4

Open het menu Start en typ "Fax" in de zoekbalk. Start Windows Faxen en scannen. Klik op "Bestand" en selecteer vervolgens een van de bewerkingen - nieuw bericht, scannen en faxen, of fax-verzend een foto. U krijgt verschillende opties voor een faxapparaat te zien. Selecteer "Verbinden met een faxmodem". Stel de instellingen in de dialoogvensters in, waarna u een formulier ziet voor het verzenden van een fax. Voer het telefoonnummer, het onderwerp en de berichttekst in. Voeg de gewenste afbeeldingen toe en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: