Hoe "Bel Terug" Naar MTS . Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe "Bel Terug" Naar MTS . Te Sturen
Hoe "Bel Terug" Naar MTS . Te Sturen

Video: Hoe "Bel Terug" Naar MTS . Te Sturen

Video: Hoe
Video: JavaScript Promises In 10 Minutes 2024, April
Anonim

Als uw mobiele telefoonrekening niet voldoende saldo heeft om te bellen, of als de omstandigheden zodanig zijn dat u niet eerst kunt bellen, biedt de mobiele provider MTS haar abonnees de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst “Bel mij terug”.

Hoe te verzenden naar MTS
Hoe te verzenden naar MTS

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De "Call Me Back"-service is beschikbaar voor alle abonnees van het mobiele MTS-netwerk. Het werkt zowel in de lokale regio als bij internationale en nationale roaming.

Stap 2

Om deze MTS-service te gebruiken, kiest u het volgende USSD-verzoek op uw telefoon: * 110 * abonneenummer # en drukt u op de beltoets. Het abonneenummer is het nummer waarnaar u een bericht wilt sturen met het verzoek u terug te bellen. Het kan in verschillende formaten worden getypt, bijvoorbeeld: +791122222222, 911111111, 89113333333, 79114444444, enz.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de MTS "Call Me Back"-service helemaal gratis is. je kunt zo'n bericht sturen naar MTS-, Megafon-, Beeline- of Tele2-abonnees. De geadresseerde ontvangt een sms met het verzoek om u terug te bellen, waarin tevens wordt vermeld: uw telefoonnummer, de datum en tijd van het verzoek. Deze dienst is handig om te gebruiken wanneer er niet genoeg geld op uw rekening staat om te bellen, maar u wel inkomende oproepen kunt ontvangen.

Stap 4

De MTS "Call Me Back"-service vereist geen speciale verbinding. Houd er rekening mee dat deze optie zijn beperkingen heeft. U kunt dus maximaal vijf van dergelijke verzoeken per dag versturen.

Stap 5

U kunt een verbod instellen op het ontvangen van berichten van iemand met betrekking tot de "Bel me terug"-service. Kies hiervoor de volgende toetsenbordcombinatie: * 110 * 0 # en druk op de beltoets. Als u in de toekomst het verbod moet opheffen, kiest u de volgende toetsencombinatie op uw telefoon: * 110 * 1 # en drukt u op de belknop.

Stap 6

Als er na een verzoek onleesbare tekens op het scherm van uw mobiele telefoon verschijnen, betekent dit dat uw apparaat de Russische taal niet ondersteunt in USSD-verzoeken. Om de taal te wijzigen, kiest u de volgende combinaties van cijfers en symbolen: * 111 * 6 * 2 # - schakel de taal van Latijnse letters in; * 111 * 6 * 2 # - schakel over naar Russisch.

Aanbevolen: