Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS . Sturen

Inhoudsopgave:

Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS . Sturen
Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS . Sturen

Video: Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS . Sturen

Video: Een Verzoek Om Terug Te Bellen Naar MTS . Sturen
Video: 4 MAANDEN BABY UPDATE VAN LUCiUS 💙 | Bellinga Vlog #2268 2024, April
Anonim

Door verbinding te maken met MTS kunt u altijd en overal contact houden, als de telefoon zich binnen het dekkingsgebied van het mobiele netwerk bevindt. En zelfs de bekende situatie, wanneer de eigenaar van de mobiel een belangrijk telefoontje moet plegen en er niet genoeg geld op de rekening staat, werd door deze operator met succes opgelost. Met de dienst "Bel me terug" kunt u een MTS-abonnee gratis een bericht sturen met het verzoek om terug te bellen naar uw nummer. Om van deze service gebruik te kunnen maken, zijn een paar eenvoudige stappen voldoende.

Een verzoek om terug te bellen naar MTS. verzenden
Een verzoek om terug te bellen naar MTS. verzenden

Het is nodig

  • - mobiele telefoon
  • - in Rusland zijn
  • - abonnee zijn van MTS

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de ontvanger van het bericht een MTS-abonnee is voordat u een sms verzendt met het verzoek om terug te bellen. Als het vereiste telefoonnummer de prefix heeft +7910, +7911, +7912, +7913, +7914, +7915, +7916, +7917, +7919, +7980, +7981, +7982, +7983, +7984, +7985, +7987, +7988 of +7989, dan wordt het bediend door de MTS-operator en kunt u de "Bel me terug"-service gebruiken.

Stap 2

Om een verzoek te verzenden, kiest u "* 110 *" op uw mobiel. Schrijf onmiddellijk na deze invoer in elk formaat het nummer van de abonnee waarmee u contact moet opnemen. Plaats het rooster en druk op de "Bellen"-toets.

Stap 3

Wacht tot de gewenste abonnee het bericht met de tekst "Bel me terug, alstublieft", het nummer en de datum van verzending leest, en zal terugbellen naar uw nummer. Als er binnen 10-15 minuten geen reactie wordt ontvangen, stuur dan nog een dergelijk bericht.

Stap 4

Houd er rekening mee dat u maximaal 5 keer per dag gebruik kunt maken van de "Bel mij terug"-service. Zodra de verzoeklimiet is bereikt, worden berichten met een verzoek om terug te bellen niet meer afgeleverd op het opgegeven nummer.

Stap 5

Als er na het verzenden van een verzoek onbegrijpelijke tekens op het telefoonscherm verschijnen, verander dan de taal van het bericht. Zodat het bericht alleen in Latijnse letters wordt afgedrukt, d.w.z. gebruik transliteratie, kies "* 111 * 6 * 2 #" op uw mobiele telefoon en druk op "Bellen". Deze methode is geschikt voor apparaten die helemaal geen Russisch ondersteunen.

Stap 6

Gebruik een andere methode om de fout op te lossen bij het verzenden van een verzoek op een apparaat waarvan u zeker een sms in het Russisch kunt verzenden. Om het Russische alfabet in te schakelen, voert u "* 111 * 6 * 1 #" in en bevestigt u de wijziging van de taal met de knop "Bellen".

Stap 7

Als de persoon met wie u contact wilt opnemen geen abonnee is van MTS in de Russische regio, gebruik dan de sms-verzendservice van de website van de operator die het nummer van de persoon met wie u contact wilt opnemen, bedient. Vermeld in zo'n bericht zeker contactgegevens.

Aanbevolen: