Hoe De Telefoon Terug Te Sturen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Terug Te Sturen?
Hoe De Telefoon Terug Te Sturen?

Video: Hoe De Telefoon Terug Te Sturen?

Video: Hoe De Telefoon Terug Te Sturen?
Video: How to return warranty phone to T-mobile during quarantine 2024, Mei
Anonim

Telefoon van iemand anders gevonden en uw geweten zegt u dat deze dringend aan de eigenaar moet worden teruggegeven? Meer mensen zoals jij, en de wereld zal een betere plek zijn. U kunt de telefoon op verschillende manieren teruggeven aan de eigenaar.

Hoe de telefoon terug te sturen?
Hoe de telefoon terug te sturen?

instructies:

Stap 1

Plaats een melding van een ontbrekende telefoon als u deze op een minder drukke plaats vindt. Misschien komt de eigenaar terug om het te zoeken, de advertentie te zien en u te bellen. Zorg ervoor dat u uw naam en telefoonnummer in de advertentie vermeldt. U kunt een kleine beloning vragen, maar het is beter om dit ter plaatse te doen, tijdens de overdracht. Voordat u de telefoon aan de beoogde eigenaar geeft, moet u hem vragen het apparaat dat u heeft gevonden te beschrijven of een nummer of contactpersoon uit zijn telefoonboek op te geven. Dit garandeert de authenticiteit van de eigenaar van de cel en u kunt deze veilig teruggeven aan de eigenaar. Hoogstwaarschijnlijk zult u worden bedankt voor uw eerlijkheid. Als je je telefoon op een nogal drukke plek vindt (bijvoorbeeld in de metro of bus), dan heeft het geen zin om een advertentie te plaatsen.

Stap 2

Bel een willekeurig nummer uit het telefoonboek van het apparaat dat je hebt gevonden, stel jezelf voor en vraag hoe je het gevonden mobieltje kunt retourneren. Het is het beste om iemand van uw familie te bellen - dit zal de terugkeer vergemakkelijken en zal een garantie zijn dat de gevonden telefoon aan de eigenaar zal worden gegeven. Als geen van uw dierbaren de telefoon opneemt, start u brute-force-oproepen naar alle nummers. Leg uit dat je de telefoon hebt gevonden en vraag naar de coördinaten van de eigenaar.

Stap 3

Breng de telefoon naar de politie. Wetshandhavingsinstanties zullen het doorboren op de basis van de mobiele operator en het teruggeven aan de eigenaar. Dit is een van de eenvoudigste terugkeermogelijkheden, maar in de praktijk van onze politie zijn dergelijke gevallen zeldzaam.

Stap 4

Koop een carrier-database en probeer erachter te komen bij wie het mobiele nummer is geregistreerd. Daarna kunt u de helpdesk bellen en het adres van de eigenaar van de mobiel achterhalen aan de hand van zijn achternaam, voornaam en patroniem. In sommige databases geven operators naast de volledige naam ook de plaats van registratie of registratie aan. Dan vereenvoudigt het de taak en hoef je de helpdesk niet te bellen. Nadat u het adres weet, kunt u de telefoon persoonlijk teruggeven aan de eigenaar. Dankbaarheid en dank in dit geval zal zeker aan u worden verstrekt.

Aanbevolen: