Hoe "Bel Me Terug" Naar Smarts Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe "Bel Me Terug" Naar Smarts Te Sturen
Hoe "Bel Me Terug" Naar Smarts Te Sturen

Video: Hoe "Bel Me Terug" Naar Smarts Te Sturen

Video: Hoe
Video: Smart Fortwo Cabrio, тест-драйв 2024, Mei
Anonim

Speciaal voor abonnees die vergeten hun gsm-account op tijd aan te vullen, bieden operators de "Bel me terug"-service aan. Wanneer u een verzoek naar de gewenste abonnee stuurt, wordt een melding ontvangen met het verzoek om u te bellen.

Hoe te verzenden
Hoe te verzenden

instructies:

Stap 1

Om iemand op de hoogte te stellen van het gebrek aan geld op uw persoonlijke account, hoeft u alleen zijn nummer in te toetsen en te wachten tot het systeem u op de hoogte stelt van de onmogelijkheid om te bellen. De abonnee ontvangt een SMS-bericht waarin wordt aangegeven dat u hem om deze reden niet kunt bereiken, waarna hij u terugbelt als hij dit nodig acht. Deze dienst wordt automatisch geactiveerd vanaf het moment dat u de simkaart van het bedrijf "Smarts" in gebruik neemt. Houd er rekening mee dat het bericht binnen een uur niet meer dan 3 keer door hetzelfde nummer wordt ontvangen door de abonnee.

Stap 2

Om een SMS "Bel me terug" te sturen naar de nummers die worden bediend door de bedrijven "Beeline" en "Megafon", gebruikt u de volgende kiesvolgorde: * 144 * 89 ……… # en de knop voor het verzenden van een oproep. Wacht daarna op de melding dat een bericht met het verzoek om terug te bellen naar uw nummer is verzonden naar de door u opgegeven abonnee.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het aantal verzoeken dat in een bepaalde tijdseenheid wordt verzonden, beperkt kan zijn. Neem voor meer informatie contact op met de operator (0611 voor Beeline-abonnees en 0500 voor Megafon-abonnees).

Stap 4

Als het bedrag op het saldo van uw persoonlijke rekening niet voldoende is om te bellen naar het nummer waarvan u de abonnee moet contacteren, en u bent klant van MTS, gebruik dan een speciaal verzoek, waarna deze abonnee een melding krijgt dat u wil dat hij je belt. Maak in de stand-bymodus van de telefoon een verzoek * 110 * 89 ……… # En druk op de belknop.

Stap 5

Besteed speciale aandacht aan het online betalingssysteem. Met een nul- of negatief saldo kunt u het altijd aanvullen met uw bankkaart of op andere manieren, zonder uw huis te verlaten en zonder uw werkplek te verlaten.

Aanbevolen: