"Bel Me Terug" Bellen Vanuit MTS

Inhoudsopgave:

"Bel Me Terug" Bellen Vanuit MTS
"Bel Me Terug" Bellen Vanuit MTS

Video: "Bel Me Terug" Bellen Vanuit MTS

Video:
Video: Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo skilles efter 26 år sammen 2024, Mei
Anonim

Bel me terug service wordt ondersteund door bijna alle mobiele operators. Hiermee kunt u de persoon laten weten dat u contact met hem wilt opnemen als er geen geld op de rekening staat. Als alternatief is er ook een service waarmee u kunt vragen om uw account op te waarderen.

Hoe bel je vanuit MTS
Hoe bel je vanuit MTS

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Gebruik de "Call Me Back"-service in het MTS-netwerk "Oekraïne". Om dit te doen, belt u * 104 * vanaf uw mobiele telefoon, voert u vervolgens het telefoonnummer in internationaal formaat in, hash en drukt u op de belknop. Bijvoorbeeld * 104 * + 380664442222 #. Daarna wordt een sms-bericht met de tekst "Bel me terug, alstublieft" en uw telefoonnummer afgeleverd op het nummer dat u in het verzoek hebt opgegeven. Zo laat je de abonnee weten dat je contact met hem wilt opnemen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat u niet meer dan zeven van dergelijke verzoeken per dag kunt verzenden, u kunt ze naar het nummer van alle mobiele operators in Oekraïne sturen. Als u wilt weten hoeveel verzoeken u nog heeft, kiest u * 104 * 0 #.

Stap 3

Gebruik het commando * 104 # om instructies te ontvangen met betrekking tot de "Terugbellen"-service. Om de taal voor het verzenden van berichten te wijzigen, voegt u 01 (Oekraïens), 02 (Russisch) of 03 (Engels) toe aan het abonneenummer. Als u bijvoorbeeld een bericht "Bel me terug" in het Russisch wilt verzenden, voert u het commando * 104 * + 380664867676 * 02 # in en drukt u op de beltoets.

Stap 4

Gebruik de optie "Bel mij terug" in MTS Rusland, bel hiervoor * 110 * vanaf uw mobiele telefoon, voer vervolgens het nummer in van de abonnee die u wilt terugbellen en druk op de beltoets. Bijvoorbeeld * 110 * 89161112233 # en een beltoets.

Stap 5

U kunt maximaal vijf van dergelijke verzoeken per dag verzenden. Als gevolg hiervan wordt een sms-bericht verzonden naar het door u opgegeven nummer met de tekst "Bel me terug, alstublieft" en uw telefoonnummer, datum en tijd van verzending van dit verzoek. Deze service is beschikbaar voor abonnees van MTS Russia in Moskou en de regio Moskou. Als je geen aanvragen meer hebt en er staat geen geld op je account, gebruik dan de service "Mijn account opwaarderen". De regels voor het gebruik ervan zijn te vinden op de MTS-website

Aanbevolen: