Beller-ID Verbinden Met MGTS

Inhoudsopgave:

Beller-ID Verbinden Met MGTS
Beller-ID Verbinden Met MGTS

Video: Beller-ID Verbinden Met MGTS

Video: Beller-ID Verbinden Met MGTS
Video: МГТС личный кабинет МТС 2024, Mei
Anonim

MGTS-abonnees kunnen de automatische nummerherkenning alleen activeren door een mondelinge aanvraag van een contactcenterspecialist of bij MGTS-communicatieservicecentra. Deze optie is niet online beschikbaar op de website van het bedrijf.

Beller-ID verbinden met MGTS
Beller-ID verbinden met MGTS

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw vaste telefoon de CLIP FSK-functie ondersteunt, aangezien MGTS met deze technologie werkt. Dit houdt in dat het nummer wordt bepaald voordat de verbinding tot stand is gebracht, en niet zoals voorheen, toen de telefoon van de beller pas werd weergegeven nadat de hoorn was opgenomen. De meeste moderne apparaten, bijvoorbeeld Siemens, Philips, General Electric, LG, Panasonic, Voxtel, voldoen aan deze eisen. Bovendien kunt u met het nieuwe automatische nummeridentificatieformaat het nummer in 10-cijferige indeling zien, inclusief de eerste cijfers van de code, en niet 7 cijfers zoals voorheen.

Stap 2

Bel het MGTS-contactcentrum op 495-636-0-636, luister naar het volledige spraakbericht of zet de telefoon op toonmodus en druk op "0" om verbinding te maken met de specialist van het centrum. Vertel hem dat u de dienst "Digitale nummerweergave" op uw vaste telefoon wilt activeren. De digitale identifier wordt op korte termijn, uiterlijk binnen twee dagen, aangesloten.

Stap 3

Controleer regelmatig uw mailbox, want MGTS stuurt u een factuur voor het activeren van de digitale nummerherkenningsservice. Het betalingsbedrag is 54 roebel per maand. Betaal de factuur binnen de op de factuur vermelde termijnen, als de betaling niet op tijd is ontvangen, wordt de identifier uitgeschakeld. In de toekomst zullen de kosten van de nummerherkenningsdienst worden opgenomen in de algemene rekening voor het gebruik van een vaste telefoon. Let er wel op dat wanneer je aan het begin van de maand verbinding maakt met de dienst, de factuur die je ontvangt de volgende periode aangeeft, dus tot het einde van de maand gebruik je de identifier gratis.

Stap 4

Houd er rekening mee dat telefoonnummers waarvan de abonnees niet worden bediend door MGTS- en PBX-nummers niet altijd worden geïdentificeerd.

Aanbevolen: