Hoe Verbinding Te Maken Met MGTS

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met MGTS
Hoe Verbinding Te Maken Met MGTS

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met MGTS

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met MGTS
Video: Wat is LACP en hoe pas ik dit toe op mijn NETGEAR Switch (NETGEAR T&T: Switch Configuratie) 2024, Mei
Anonim

MGTS is een stadstelefoonnetwerk in Moskou dat diensten levert voor het installeren van een vaste telefoon en het verbinden met internet. Internettoegang wordt geboden in de vorm van een speciaal kanaal met een redelijk hoge snelheid. Om verbinding te maken met internet, moet u een aanvraag indienen.

Hoe verbinding te maken met MGTS
Hoe verbinding te maken met MGTS

Noodzakelijk

  • - computer met internet;
  • - vaste telefoon.

instructies:

Stap 1

Dien een aanvraag in om verbinding te maken met internet vanuit MGTS. Om dit te doen, kunt u de methode gebruiken die voor u geschikt is: bel het Unified Contact Center, neem contact op met het servicecentrum van het bedrijf en vul een aanvraag voor verbinding in de klantenkamer in, ga naar de MGTS-website en vul een aanvraag in, of vul een aanvraagformulier in de online winkel.

Stap 2

Dien een aanvraag in om verbinding te maken met internet vanuit MGTS. Om dit te doen, kunt u de voor u geschikte methode gebruiken: bel het Unified Contact Center, neem contact op met het servicecentrum.

Stap 3

Ga naar het adres https://62.112.106.144/ om een verzoek achter te laten om verbinding te maken met het MGTS-internet. Vul op de onderstaande pagina de formuliervelden in: selecteer de eerste drie cijfers van uw vaste telefoonnummer uit de lijst en voer vervolgens de rest van de cijfers in de volgende velden in. Daarna wordt de technische haalbaarheid gecontroleerd om met uw nummer verbinding te maken met internet. Als alles in orde is, vult u in het volgende venster de aanvraag in.

Stap 4

Vul uw achternaam, voornaam, patroniem, huisadres in. Selecteer uit de lijst het tariefplan waarvoor u verbinding wilt maken met MGTS. Vul de naam van de contactpersoon in, hier kunt u de naam van iemand in uw omgeving invullen.

Stap 5

Voer in het volgende veld uw telefoonnummer in. Op de laatste twee velden wordt gecommuniceerd over uw verbinding. Vul indien nodig het veld "Aanvullende informatie" in en klik op de knop "Aanvraag indienen".

Stap 6

Bel het single contact center, het nummer: +74956360636. Wacht binnen drie dagen op het telefoontje van de medewerker om het tijdstip van aankomst van de meester af te spreken. Laat uw mobiele telefoonnummer achter bij de telefoniste.

Stap 7

Neem contact op met het verkoop- en servicecentrum van MGTS om een aanvraag in te vullen; deze wordt ook binnen drie dagen in overweging genomen.

Aanbevolen: