Een Beller-ID Verbinden

Inhoudsopgave:

Een Beller-ID Verbinden
Een Beller-ID Verbinden

Video: Een Beller-ID Verbinden

Video: Een Beller-ID Verbinden
Video: Connecting CallerID Voip version 2024, April
Anonim

Beller-ID op een mobiele telefoon is zo gewoon dat het moeilijk is om je de tijden te herinneren waarop je extra geld moest betalen voor zijn werk. Vaste identifiers zijn echter nog steeds niet zo gebruikelijk, ondanks het feit dat ze veel eerder verschenen dan hun mobiele tegenhangers. Het probleem van het aansluiten van een beller-ID bestaat niet als deze in de telefoon is ingebouwd. Maar als u het oude handige apparaat niet wilt wijzigen, maar het nummerherkenningsvoorvoegsel moet verbinden, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Een beller-ID verbinden
Een beller-ID verbinden

instructies:

Stap 1

Een beller-ID selecteren. Allereerst verduidelijken we in het kantoor van een vaste telefoonoperator of deze dienst beschikbaar is voor ons telefoonnummer. Zo ja, dan gaan we naar de winkel om een voorvoegsel te kiezen. Determinanten werken in twee verschillende modi; voor de eenvoud zullen we ze puls en toon noemen. Toon identifiers worden ook wel Euro-AON genoemd. Afhankelijk van het telefooncommunicatiekanaal selecteren we een geschikte beller-ID. De werking van Euro-AON is niet gegarandeerd in de pulsmodus, evenals omgekeerd: de pulsdetector werkt niet op tonen.

Stap 2

We koppelen de beller-ID aan de telefoon. Om de beller-ID te laten werken, sluit u deze aan op de telefoonaansluiting. Ongeacht of er één telefoon is aangesloten of meerdere parallelle telefoons, de identifier kan op elk ervan worden aangesloten. Voor de verbinding wordt een extra kabel gebruikt, die meestal samen met een prefix-identifier wordt verkocht. De aansluiting moet er als volgt uitzien: telefoonaansluiting - identifier - telefoon. De twee apparaten zijn dus in serie verbonden en het telefoongespreksignaal gaat door de beller-ID en komt de telefoon binnen.

Stap 3

Wij controleren de juistheid van de verbinding van de identifier. Er moet een aanhoudende lange pieptoon in de handset zijn. Als er geen kiestoon is, controleren we of de beller-ID en kabels correct zijn aangesloten op de aansluiting in de identifier zelf. Soms zijn er in de beller-ID meerdere identieke aansluitingen die verschillende functies uitvoeren, en ze kunnen worden verward.

Stap 4

We schrijven een verklaring aan de telecomoperator. Deze stap kan zowel worden gedaan vóór de aankoop van de identifier als na het verbinden ervan, zoals we nu doen. Het formulier en de voorbeeldaanvraag om verbinding te maken met de dienst Beller-ID of Euro-Beller-ID liggen bij de telecomoperator. De betekenis van de verklaring is dat we u vragen om de "Caller ID"-service te verbinden met uw huistelefoon. De aanvraag moet worden ingediend door degene voor wie het telefoonnummer is geregistreerd. Na het activeren van de dienst worden hiervoor maandelijks abonnementskosten in rekening gebracht.

Aanbevolen: