Hoe Het Internet Op De Telefoon Te Verbinden Met MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op De Telefoon Te Verbinden Met MTS
Hoe Het Internet Op De Telefoon Te Verbinden Met MTS

Video: Hoe Het Internet Op De Telefoon Te Verbinden Met MTS

Video: Hoe Het Internet Op De Telefoon Te Verbinden Met MTS
Video: Verbinding maken met internet via smartphone 2024, April
Anonim

Om verbinding te maken met internet op een mobiele telefoon met een simkaart van de MTS-operator, is het noodzakelijk dat het apparaat WAP en GPRS ondersteunt en deze opties in het telefoonmenu inschakelt en configureert.

Hoe het internet op de telefoon te verbinden met MTS
Hoe het internet op de telefoon te verbinden met MTS

instructies:

Stap 1

Controleer voordat u verbinding maakt met services of uw mobiele telefoon internettoegang via WAP en GPRS ondersteunt. Deze informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing van het apparaat.

Stap 2

Om verbinding te maken met internet bij de MTS-operator, moet u naar het telefoonmenu gaan, de optie "Instellingen> Internet" selecteren en een nieuw toegangspunt maken met de volgende parameters: profielnaam: MTS WAP; startpagina: wap.mts.ru; datakanaal: GPRS; toegangspunt: wap.mts.ru of internet.mts.ru; IP-adres: 192.168.192.168; Poort: 9201 of 8080; gebruikersnaam en wachtwoord: mts. De namen van de menu-items en het aantal instellingen zijn afhankelijk van het specifieke apparaatmodel.

Stap 3

Om verbinding te maken met internet vanaf een telefoon op basis van het Android-besturingssysteem, drukt u op de MENU-knop van het apparaat en selecteert u de optie "Instellingen" en vervolgens het item "Draadloos".

Stap 4

Vink het vakje "Mobiel internet" aan en ga vervolgens naar het menu "Mobiele netwerken". Selecteer het MTS-internetprofiel of klik op het menu "Maak APN voor een nieuw verbindingspunt" met de volgende parameters: naam - MTS internet; APN - internet.mts.ru; login en wachtwoord - mts.

Stap 5

Sluit de tariefoptie "BIT" of "SuperBIT" aan voor onbeperkt internet vanaf uw telefoon. Kies hiervoor * 111 * 995 # (om de optie "BIT" te activeren) of * 111 * 628 # (om de optie "SuperBIT" te activeren) en de beltoets. U kunt ook een bericht sturen met de tekst 995 (voor het aansluiten van de "BIT"-optie) of 628 (voor het aansluiten van de "SuperBIT"-optie) naar nummer 111. In het geval dat de totale hoeveelheid ontvangen-verzonden gegevens 5 Mb / h bereikt (voor de "BIT") Of 15 Mb/h (voor de "Super BIT"-optie), wordt de snelheid verlaagd tot 64 Kb/sec tot het einde van het huidige uur.

Stap 6

Met behoud van de snelheidslimieten (in geval van verbreking van de service), verbreek de GPRS-verbinding en stel deze opnieuw in.

Aanbevolen: