Hoe Sms'en Naar Amerika?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Amerika?
Hoe Sms'en Naar Amerika?

Video: Hoe Sms'en Naar Amerika?

Video: Hoe Sms'en Naar Amerika?
Video: How America became a superpower 2024, Mei
Anonim

Als uw familieleden of goede vrienden in de Verenigde Staten wonen, heeft u zich waarschijnlijk afgevraagd: hoe kunt u ze een sms sturen? Er zijn enkele eenvoudige manieren om een bericht te verzenden, zelfs zonder uw telefoon te gebruiken. Het is de moeite waard om de speciale instructies te bestuderen.

Hoe sms'en naar Amerika?
Hoe sms'en naar Amerika?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - mobiele telefoon;
  • - telefoonnummers;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Ontdek hoe u vanaf uw telefoon via internet sms'jes naar Amerika kunt sturen. Voer in een willekeurige zoekmachine in: "Gratis sms-diensten naar de VS." Er zijn nu veel vergelijkbare sites. Ze zijn echter niet allemaal gratis.

Stap 2

Bewaar de gevonden bron in bladwijzers, omdat u deze mogelijk nog nodig heeft. Verken deze site. In de regel bevat het een speciaal formulier voor het opgeven van het nummer van de ontvanger, sms-tekst en persoonlijke gegevens.

Stap 3

Voer het telefoonnummer van de ontvanger in en vergeet niet de stad- en landcode te vermelden. Vul ook de tekst in van het bericht dat u verstuurt. Schrijf niet te lange tekst in dit veld, aangezien dergelijke bronnen vaak woordlimieten hebben. Een ontvanger in de Verenigde Staten kan een bericht op de telefoon van deze dienst ontvangen, maar kan het niet beantwoorden.

Stap 4

Activeer roaming voor een mobiele telefoon van een vriend of familielid in de Verenigde Staten. Dit is natuurlijk geen gratis dienst, maar het is wel veel goedkoper dan direct berichten versturen.

Stap 5

Gebruik een van de populaire spraakcommunicatieprogramma's zoals Skype. Het maakt het mogelijk om naar elke telefoon in het buitenland te bellen en sms'jes te versturen. Betaal eerst uw persoonlijke account op deze service. Er is een kleine vergoeding - slechts 10-12 euro per maand voor onbeperkte communicatie.

Stap 6

Voer het programma in. Klik op de functie "Bekijken" helemaal bovenaan, in het geopende venster selecteert u het gedeelte "Oproepen naar telefoons". Rechts wordt een venster geopend met de volgende functies: "Opslaan", "Bellen", "SMS". Voer uw mobiele telefoonnummer in met land- en netnummers. Klik op de knop "SMS" en voer de tekst van het bericht in. Klik op "Verzenden".

Stap 7

Gebruik populaire diensten zoals Yahoo Messenger of andere gratis berichtenbronnen. Meld u aan bij uw Yahoo Messenger-account. Klik met de rechtermuisknop op het Amerikaanse telefoonnummer van de ontvanger en selecteer "Contactgegevens".

Stap 8

Voer uw mobiele telefoonnummer in met netnummer en landcode. Bewaar deze gegevens. Klik nog een keer met de muis en selecteer het item "SMS-bericht verzenden". Voer vervolgens de tekst van het bericht in en verzend het op dezelfde manier als bij elke andere service voor het verzenden van berichten.

Aanbevolen: