Een IPhone Bestellen Vanuit Amerika From

Inhoudsopgave:

Een IPhone Bestellen Vanuit Amerika From
Een IPhone Bestellen Vanuit Amerika From

Video: Een IPhone Bestellen Vanuit Amerika From

Video: Een IPhone Bestellen Vanuit Amerika From
Video: IPHONE 12 SERIES PRICE IN AMERICA! USA SE IPHONE KAISE ORDER KARE? 2024, Mei
Anonim

Het is geen geheim dat veel telefoons, wanneer ze in het buitenland worden gekocht, aanzienlijke hoeveelheden geld kunnen besparen. In het geval van Apple Iphone is het verschil behoorlijk groot - wanneer u een telefoon in de VS bestelt, kunt u deze kopen voor een prijs die aanzienlijk lager is dan de prijzen van geautoriseerde dealers. Het is niet moeilijk om een Apple Iphone uit de VS te bestellen, je kunt een van de verschillende eenvoudige methoden gebruiken.

Een iPhone bestellen vanuit Amerika from
Een iPhone bestellen vanuit Amerika from

instructies:

Stap 1

Bestudeer allereerst de Amerikaanse veiling ebay.com. Identificeer de prijs die normaal is voor een bepaald type product. Bij het kopen van een Apple Iphone voor een zeer lage prijs, loop je het risico om een neppe tegen te komen. Besteed aandacht aan de reputatie van de verkopers die het product verkopen waarin u geïnteresseerd bent en onthoud hun namen. Vermijd vage omschrijvingen, gebruikte goederen en goederen die niet nauwkeurig zijn beschreven. Zoek alleen naar producten met volledige beschrijvingen, een hoge reputatie als verkoper en een volledige en duidelijke beschrijving.

Stap 2

Gebruik een wederverkoperservice om goederen in de Verenigde Staten te kopen. Hun diensten kosten je tien tot twintig procent van de waarde van het product. Vind ze met behulp van de Google-zoekservice. Deze wederverkopers zullen u een adres in de VS geven voor verdere levering op het door u gewenste adres. Het feit is dat sommige verkopers die hun goederen op ebay aanbieden, alleen werken met die kopers die in de Verenigde Staten zijn gevestigd.

Stap 3

Als dit mechanisme te ingewikkeld voor u is, kunt u gebruik maken van de diensten van Russischtalige toegangsdiensten tot de ebay.com-veiling. Registreer en bestel goederen van deze veilingen, let daarbij op de aanbevelingen in stap # 1. Onthoud dat het niet uitmaakt met wie u werkt - een tussenpersoon, een dienst of een verkoper, u moet altijd uw reputatie controleren, anders loopt u het risico gewoon uw geld te verliezen.

Aanbevolen: