Een Nummer Naar Amerika Bellen To

Inhoudsopgave:

Een Nummer Naar Amerika Bellen To
Een Nummer Naar Amerika Bellen To

Video: Een Nummer Naar Amerika Bellen To

Video: Een Nummer Naar Amerika Bellen To
Video: GRATIS BELLEN NAAR AMERIKA? HET KAN ECHT! Bel 030 655 1979! 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een nummer bij het bellen naar het buitenland zowel vanaf een vaste als een mobiele telefoon kan soms problemen opleveren. Om met name naar de VS te bellen, is het niet voldoende om het nummer van de abonnee en het netnummer te kennen waarin hij woont - om te bellen moet u immers eerst naar een internationale lijn gaan en verbinding maken naar de VS.

Een nummer naar Amerika bellen to
Een nummer naar Amerika bellen to

instructies:

Stap 1

Van een vaste telefoon in Rusland naar een vaste lijn in de Verenigde Staten Neem de hoorn op en stap van de interlokale lijn af door het nummer "8" te kiezen. Wacht op een lange pieptoon. Kies daarna de internationale toegangscode - deze is hetzelfde voor alle buitenlandse oproepen, in de regel is dit "10". Om een verbinding met de Verenigde Staten tot stand te brengen, drukt u op "1" - dit is de landcode. Nu hoeft u alleen maar het netnummer in te voeren (als u het niet weet, kunt u het telefoonboek gebruiken) en het abonneenummer. Net als in Rusland kan het aantal cijfers in een lokaal nummer, afhankelijk van de grootte van de stad die u belt, variëren van vier tot zeven. Hoe korter het nummer - hoe langer het netnummer, in totaal zijn het 10 cijfers. Het kiesalgoritme is dus als volgt: 8-10-1- (netnummer + abonneenummer).

Stap 2

Van mobiel naar mobiel In dit geval is het kiezen veel eenvoudiger: u hoeft niet naar een langeafstands- en internationale lijn te gaan. U hoeft alleen het Amerikaanse voorvoegsel (+1) en een tiencijferig mobiel nummer in te voeren dat in Amerika is geregistreerd.

Stap 3

Van een vaste telefoon naar een mobiele telefoon in de VS Het kiesalgoritme is vergelijkbaar met een oproep naar een vast nummer - eerst toegang tot een langeafstandslijn, dan naar een internationale, kies dan "één". Maar in plaats van de combinatie "netnummer + abonneenummer" vul je een tiencijferig mobiel nummer in.

Stap 4

Van een mobiele telefoon naar een vaste lijn in Amerika Kies de landcode (+1) en voer vervolgens het netnummer en het nummer van de gebelde partij in.

Aanbevolen: