Hoeveel Kost Een IPhone In Amerika

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een IPhone In Amerika
Hoeveel Kost Een IPhone In Amerika

Video: Hoeveel Kost Een IPhone In Amerika

Video: Hoeveel Kost Een IPhone In Amerika
Video: How Much Would it Cost to Make an iPhone in America? - How Money Works 2024, April
Anonim

De belangrijkste doelmarkt van Apple voor de verkoop van iPhones blijft de Verenigde Staten. Vandaag is het het enige land waar je tegen een lage prijs een smartphone kan kopen met als voorwaarde dat je een contract afsluit met een bepaalde telecomoperator voor 2 jaar. Opgemerkt moet worden dat de kosten van het apparaat zonder gebonden te zijn aan een simkaart veel hoger zijn en vergeleken kunnen worden met de wereldwijde prijzen voor het apparaat.

Hoeveel kost een iPhone in Amerika
Hoeveel kost een iPhone in Amerika

iPhone met abonnement

De lage kosten van een apparaat in de Verenigde Staten, gekocht met een contract voor verbinding met een specifieke operator, is te wijten aan het feit dat Apple een overeenkomst heeft met de operators, volgens de voorwaarden waarvan de kosten van de telefoon worden verlaagd. Een deel van het geld dat abonnees maandelijks uitgeven om communicatiediensten te betalen, wordt door Apple zelf overgemaakt.

De kosten van de telefoon kunnen oplopen tot $ 400 voor het nieuwste model van het apparaat.

De prijs van het toestel hangt af van hoeveel geheugen het toestel geleverd krijgt. Zo kost de iPhone 5s vandaag 199 dollar met 16GB opslagruimte. Voor de 32 GB-versie moet de koper $ 299 betalen, en voor de 64 GB-versie - respectievelijk $ 399. Tegelijkertijd wordt een contract getekend met de operators AT&T, Sprint en Verizon, waarbij elke gebruiker een vast abonnementsgeld betaalt en gebruik maakt van alle diensten die door de operator worden aangeboden. De verschillen in de aangeboden diensten zijn dat AT&T op GSM-netwerken werkt, terwijl Sprint en Verizon CDMA gebruiken.

Prijzen voor modellen die worden verkocht zonder verwijzing naar een specifieke operator beginnen bij $ 649 en groeien met $ 100, afhankelijk van de hoeveelheid geheugen. Dus voor 32 GB moet je $ 749 betalen, en voor 64 GB is het al $ 849. De ontgrendelde versie van iPhone werkt alleen op GSM-netwerken.

De kosten van de jongere iPhone-modellen

Modellen van de vorige generatie worden in de Verenigde Staten tegen aanzienlijk lagere kosten verkocht. Zo is de iPhone 5c in de VS te koop voor 99 dollar met 16GB beschikbare opslagruimte. In dit geval kost de 32 GB-versie $ 200. Een ontgrendeld toestel kost respectievelijk 549 dollar en 649 dollar. Er is geen 64GB-versie voor de iPhone 5c.

De iPhone 5 werd stopgezet nadat de 5c- en 5s-versies waren uitgebracht.

De versie van iPhone 4s is momenteel in Amerika helemaal gratis verkrijgbaar bij aansluiting op een telecomoperator. Telefoongeheugen - 8 GB. Een ontgrendelde versie van deze iPhone kost $ 450.

Bij het kopen wordt de consument gevraagd om meerdere opties te kiezen. AT&T biedt onbeperkt bellen en sms'en voor $ 60 per maand, en biedt ook een gratis datapakket van 300 MB. Voor elke volgende 300 MB wordt $ 20 in rekening gebracht. Voor $ 85 per maand neem je een tarief met onbeperkt bellen, sms'en en een datapakket van 1 GB; elk extra datapakket kost $ 15. Voor 4 GB aan data per maand betaalt de gebruiker $ 110.

Sprint biedt een abonnement met 1 GB aan data en onbeperkt sms'en en bellen voor $ 70 per maand. Tegelijkertijd kost volledig onbeperkt $ 80 met onbeperkt verkeer. Voor Verizon worden de kosten van tarieven bepaald door het aantal gigabytes aan informatie dat een gebruiker zonder extra kosten kan downloaden.

Aanbevolen: