Hoe De "Bit"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Bit"-service Uit Te Schakelen
Hoe De "Bit"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Bit"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Hoe Onedrive op Windows 11 uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

De Bit-service is inbegrepen in de meeste nieuwe tarieven van de mobiele operator MTS. Als onderdeel hiervan krijgt de abonnee onbeperkt internet, maar wordt er dagelijks een bepaald bedrag van de rekening afgeschreven. Daarom moet u weten hoe u de Bit-service kunt uitschakelen om ongeplande uitgaven te voorkomen.

Het is eenvoudig om de Bit-service op MTS te deactiveren
Het is eenvoudig om de Bit-service op MTS te deactiveren

instructies:

Stap 1

Schakel de service op verschillende manieren uit. Kies het speciale commando * 252 * 0 # op uw telefoon en druk op de beltoets. U kunt ook het alternatieve commando * 111 * 252 * 2 # kiezen.

Stap 2

Stuur een sms met de tekst 2520 naar het verkorte nummer 111. Dit is een gratis service waarmee u de "Bit"-service kunt deactiveren. Wacht op een antwoordbericht dat het succes van de bewerking bevestigt.

Stap 3

Gebruik de "Internet-assistent", die toegankelijk is op de officiële website van de operator. Open het menu "Services" en zoek "Bit" in de lijst met aangesloten services. Het volstaat om het item "Uitschakelen" te selecteren om de service te beëindigen.

Stap 4

Voer alternatieve acties uit als je telefoon een nog duurdere SuperBIT-service heeft. Kies het speciale commando * 628 * 0 # of * 111 * 628 * 2 #. U kunt ook een bericht sturen met de tekst 6280 naar nummer 111. Ook kan de "SuperBIT"-service worden uitgeschakeld via de "Internet Assistant".

Aanbevolen: