Hoe "Verborgen Nummer" Op Megafoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Verborgen Nummer" Op Megafoon Uit Te Schakelen
Hoe "Verborgen Nummer" Op Megafoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Verborgen Nummer" Op Megafoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: How To Get Hidden Email And Phone Number Of Facebook Friends Latest Tricks 2019 2024, April
Anonim

Sommige abonnees van OJSC "Megafon" activeren de dienst "Nummeridentificatiebeperking" om het telefoonnummer tijdens een uitgaand gesprek te verbergen. De mobiele operator stelt zijn klanten in staat om op elk moment verschillende opties niet alleen aan te sluiten, maar ook te beheren en te ontkoppelen.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Schakel de service "Call Line Identifier" uit met een speciaal USSD-commando. Om dit te doen, terwijl u zich in het Megafon-netwerk bevindt, kiest u de volgende symbolen vanaf uw mobiele telefoon: * 105 * 501 * 0 # en “Bellen”.

Stap 2

Binnen enkele minuten ontvangt u een servicebericht over het resultaat van uw operatie. Onthoud dat het deactiveren van de service volledig gratis en op elk moment is.

Stap 3

U kunt ook de hulp gebruiken van een medewerker van een mobiel bedrijf, hiervoor hoeft u alleen maar naar een van de kantoren of vertegenwoordigingen van deze operator te komen. Specificeer de adressen op de officiële website van OJSC Megafon. Vraag informatie over de locatie van het kantoor door de klantenservice te bellen op het korte nummer 0500.

Stap 4

Verwijder "Beller-ID" met uw persoonlijke account. Ga hiervoor naar de website www.megafon.ru. Zoek de link naar het zelfbedieningssysteem genaamd "Servicegids" (in de rechterbovenhoek). Voer daarna het telefoonnummer en uw individuele wachtwoord in dat u eerder hebt geregistreerd.

Stap 5

Eenmaal op de pagina van uw persoonlijke account, vindt u het tabblad "Diensten en tarieven" in het menu. Met behulp van dit systeem kunt u de lijst met services wijzigen door de optie "Verborgen nummer" te verwijderen. Bevestig aan het einde de uitgevoerde bewerkingen.

Stap 6

Annuleer de dienst met uw mobiele telefoon. Ga hiervoor naar de apparaatinstellingen, schakel de optie "Toon of verstuur uw nummer" in. Daarna zien abonnees wie ze belt.

Stap 7

Als de service gratis wordt verbroken, kost de verbinding 10 roebel. Als u in de toekomst opnieuw gebruik wilt maken van "Beller-ID", volg dan het laatste advies.

Aanbevolen: