Navigatiekaarten Bijwerken

Inhoudsopgave:

Navigatiekaarten Bijwerken
Navigatiekaarten Bijwerken

Video: Navigatiekaarten Bijwerken

Video: Navigatiekaarten Bijwerken
Video: Opel navigatie - Navigatiekaarten updaten met USB 2024, Mei
Anonim

Navigatiekaarten worden op verschillende manieren bijgewerkt, maar op de een of andere manier gebruiken ze een internetverbinding. Het is absoluut noodzakelijk dat u de instructies leest, aangezien in sommige modellen navigatieapparatuur het updateproces zijn eigen kenmerken kan hebben.

Navigatiekaarten bijwerken
Navigatiekaarten bijwerken

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je een internetverbinding hebt om de navigatiekaarten op je telefoon bij te werken. Het is wenselijk dat de gegevensoverdrachtsnelheid hoog is, omdat de updates voor de navigator vaak veel wegen. Start dit proces vanuit het menugedeelte voor het bijwerken van de elementen van uw telefoon, door de benodigde items aan te vinken, inclusief de navigatorkaarten.

Stap 2

Houd er rekening mee dat in dit geval het internet verbonden moet zijn met een onbeperkt tarief, of dat er voldoende saldo op uw persoonlijke rekeningsaldo moet staan om het overeenkomstige volume aan inkomend verkeer te betalen.

Stap 3

Werk de navigatiekaarten op uw telefoon bij via uw thuisinternet. Hier hebt u een USB-kabel nodig om verbinding te maken met een computer en speciale software die geschikt is voor uw model mobiele apparaat. Het eerste deel van deze applicatie is geïnstalleerd op een computer, het tweede - als een applicatie op een mobiel apparaat. Koppel daarna de apparaten en download de kaarten van de navigator.

Stap 4

Als u de navigatiekaarten moet bijwerken, download of koop ze dan op internet en download ze vervolgens naar uw computer. Kopieer ze naar de geheugenmodule van uw navigatieapparaat en start het indien nodig opnieuw op om de gedownloade informatie te updaten.

Stap 5

Als het downloaden van gratis kaarten niet beschikbaar is voor uw navigator, kunt u ook alternatieve software gebruiken die naar uw apparaat is gedownload, die meestal al een bepaalde set kaarten bevat.

Stap 6

Zoek ook op internet naar alternatieve software voor uw telefoonmodel, waarmee u de navigatiekaarten in een voor u gemakkelijkere volgorde kunt bijwerken en downloaden.

Aanbevolen: