De Tv-software Bijwerken

Inhoudsopgave:

De Tv-software Bijwerken
De Tv-software Bijwerken

Video: De Tv-software Bijwerken

Video: De Tv-software Bijwerken
Video: HOW TO UPDATE / UPGRADE TV SOFTWARE - TV FIRMWARE UPDATE 2024, April
Anonim

U kunt de software op de lcd-tv zelf bijwerken. U moet eerst het firmwarebestand downloaden van de officiële website van de fabrikant en het vervolgens uploaden naar de tv. De procedure vereist geen speciale vaardigheden en is ontworpen om de garantie niet te schenden.

De tv-software bijwerken
De tv-software bijwerken

Het is nodig

USB stick

instructies:

Stap 1

Start een webbrowser op uw computer. Ga naar de website van de tv-fabrikant. Selecteer het gedeelte "Ondersteuning" op de website.

Stap 2

Selecteer de naam en het modelnummer van uw tv in het menu Download Firmware op het tabblad webpagina.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de meest recente firmware-updates die verschijnen in het vervolgkeuzemenu. Selecteer de optie "Opslaan als" in het pop-upmenu. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Opslaan". Wacht tot het updatebestand naar uw computer is gedownload.

Stap 4

Steek uw flashdrive in een USB-poort van uw computer. Wacht tot het pictogram van de USB-flashdrive op het bureaublad verschijnt.

Stap 5

Dubbelklik op het firmware-updatebestand nadat het is gedownload om het uit te pakken. Dubbelklik op het programma om uit te voeren. Volg de instructies om de firmware op de USB-stick te installeren.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB-flashdrive. Selecteer de optie Uitchecken in het pop-upmenu. Verwijder de USB-stick uit uw computer.

Stap 7

Steek de USB-stick in de USB-poort van de tv. Deze poort bevindt zich onder het scherm, aan de linker- of rechterkant of aan de achterkant.

Stap 8

Zet je televisie aan. Druk op de "Menu"-knop op de afstandsbediening. Ga naar het gedeelte "Instellingen". Selecteer in dit gedeelte een optie zoals "Update" of "Service". Selecteer USB in de lijst met beschikbare opties.

Stap 9

Selecteer de optie "Start" of "Start Firmware Update". Wacht tot de tv de firmware heeft bijgewerkt met behulp van het bestand van de flashdrive.

Stap 10

Verwijder na het updaten de USB-stick uit de USB-poort.

Aanbevolen: