Nokia-software Bijwerken

Inhoudsopgave:

Nokia-software Bijwerken
Nokia-software Bijwerken

Video: Nokia-software Bijwerken

Video: Nokia-software Bijwerken
Video: Nokia Software Update - Introduction 2024, April
Anonim

Om een stabiele werking van mobiele telefoons te garanderen, wordt aanbevolen om hun firmware regelmatig bij te werken. Deze procedure moet worden uitgevoerd met speciale software.

Nokia-software bijwerken
Nokia-software bijwerken

Het is nodig

  • - Nokia-software-updater;
  • - USB-kabel;
  • - nieuwe simkaart.

instructies:

Stap 1

Ga om te beginnen naar de officiële website van de ontwikkelaars van de mobiele telefoon die u gebruikt. Zoek de nieuwe firmwareversie. Wees uiterst voorzichtig. Houd er rekening mee dat het installeren van firmware van een ander telefoonmodel kan leiden tot volledige schade aan het apparaat.

Stap 2

Download het firmwarebestand. Pak het uit het archief. Voor Nokia-telefoons is het verstandiger om de Software Updater van dat bedrijf te gebruiken. Dit programma is officieel. Met zijn hulp kunt u telefoons flashen waarvan de garantieperiode nog niet is verstreken.

Stap 3

Installeer deze software en bereid uw mobiele telefoon voor op het firmware-upgradeproces. Om dit te doen, moet u de batterij van het apparaat opladen. Plaats een simkaart in uw telefoon, die u minder snel zal bellen. Beter een nieuwe kaart halen. Zorg ervoor dat u de pincode-prompt uitschakelt wanneer u het apparaat inschakelt.

Stap 4

Sluit de meegeleverde mobiele telefoon aan op de computer. Deze verbinding wordt gemaakt via een USB-kabel. Voer het firmware-installatieprogramma uit. Klik op de knop Wijzigen en geef een lege map op. Klik op de knop Volgende en wacht tot de bestanden zijn uitgepakt.

Stap 5

Open de toepassing Nokia Software Updater. Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet. In sommige gevallen kunt u uw mobiele telefoon als modem gebruiken.

Stap 6

Het firmware-updateproces start onmiddellijk nadat het mobiele apparaat is gedetecteerd. Klik meerdere keren op de knoppen Volgende om de vereiste bewerkingen in te schakelen.

Stap 7

Als u de firmware voor de telefoon niet zelf hebt gedownload, voert het NSU-programma deze actie automatisch uit. Gebruik deze methode alleen als dit absoluut noodzakelijk is. Verschillende storingen tijdens het downloaden van bestanden kunnen uw telefoon beschadigen.

Aanbevolen: