Hoe U Uw GPS-navigator Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw GPS-navigator Kunt Bijwerken
Hoe U Uw GPS-navigator Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw GPS-navigator Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw GPS-navigator Kunt Bijwerken
Video: WHEN WAS THE LAST TIME YOU UPDATED YOUR GPS? - HOW TO UPDATE YOUR GARMIN GPS (2019) 2024, Mei
Anonim

Een autonavigator is een erg handig apparaat. Hiermee kunt u navigeren in elke onbekende stad. Het enige ongemak dat zo'n elektronische assistent oplevert, is de noodzaak om periodiek verouderde kaarten bij te werken. Dit is een eenvoudige procedure die op drie manieren kan worden uitgevoerd: rechtstreeks bijwerken (als het apparaat toegang heeft tot internet), met behulp van een computer en een speciaal programma, via de officiële website van de fabrikant.

Hoe u uw GPS-navigator kunt bijwerken
Hoe u uw GPS-navigator kunt bijwerken

instructies:

Stap 1

De eerste manier. Zet je navigator aan. Ga naar het menu en selecteer "Mijn producten". Selecteer vervolgens een kaart uit de lijst met beschikbare kaarten om te updaten. Klik op "Ja" wanneer het programma u vraagt om de kaart bij te werken.

Stap 2

Tweede manier. Zet uw pc aan en ga online. Download het updateprogramma van de officiële website. Installeer het updateprogramma met behulp van de installatiewizard. Voer het programma uit. Het zal automatisch alle updates vinden en u aanbieden om ze op uw pc op te slaan. Druk op de knop om door te gaan met de procedure en wacht tot het downloaden is voltooid. Sluit uw navigator aan op uw pc.

Stap 3

Voer vervolgens het updateprogramma uit. Het zal automatisch de aangesloten navigator vinden. Als er nieuwe kaarten worden gevonden door het programma, zal het aanbieden om deze op het apparaat bij te werken. Selecteer de versie waarnaar u uw navigatorsoftware wilt bijwerken. Als het niet uw bedoeling is om de volledige software bij te werken, kunt u alleen nieuwe kaarten installeren door de optie "De applicatie niet bijwerken" te selecteren.

Stap 4

Selecteer vervolgens de gewenste kaarten uit de lijst, klik op "Update". Sluit de applicatie af nadat de installatie van updates is voltooid. Koppel uw navigator los van uw computer. Zet de navigator aan om te controleren.

Stap 5

Derde manier. Ga naar de officiële website van de fabrikant. Schrijf je in op deze site. Zoek het gedeelte 'Mijn updates (apparaten)'. Pak de kaarten die je nodig hebt. Daarna verschijnt er een link om ze te downloaden. Sla de bestanden op uw pc op. Als de bestanden zijn gedownload door een archief, moeten ze worden uitgepakt naar een map.

Stap 6

Sluit vervolgens uw navigator aan op uw pc. Verwijder alle eerdere versies van kaarten uit de map met kaarten. Voer de updater uit en begin met het downloaden van nieuwe kaarten naar uw apparaat.

Stap 7

Na voltooiing van een van deze procedures bevat uw GPS-navigator nieuwe kaarten waarmee u gemakkelijker overal kunt navigeren.

Aanbevolen: