Hoe U Uw Nokia-telefoonsoftware Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nokia-telefoonsoftware Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Nokia-telefoonsoftware Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Nokia-telefoonsoftware Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Nokia-telefoonsoftware Kunt Bijwerken
Video: How to update software for your Nokia phone 2024, April
Anonim

Veel fouten in de werking van mobiele telefoons kunnen worden gecorrigeerd door de firmware bij te werken. Dit proces wordt "firmware" genoemd en moet worden uitgevoerd met inachtneming van alle belangrijke nuances.

Hoe u uw Nokia-telefoonsoftware kunt bijwerken
Hoe u uw Nokia-telefoonsoftware kunt bijwerken

Het is nodig

JAF 1.9

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van de juiste firmware. Het is beter om deze bestanden te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaars van mobiele telefoons. Bovendien is er een mogelijkheid om geverifieerde firmware te vinden op populaire forums die zijn gewijd aan Nokia-apparaten.

Stap 2

Installeer de stuurprogramma's die nodig zijn om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. In dit geval hebben we het over bestanden die zorgen voor synchronisatie met een pc waarop het apparaat is uitgeschakeld.

Stap 3

Bereid uw mobiele telefoon en de benodigde accessoires voor. Laad de batterij van het apparaat op. Zorg ervoor dat u de simkaart verwijdert. Dit zal u beschermen tegen crash veroorzaakt door sms of oproep.

Stap 4

Download en installeer het JAF-programma. Gebruik versie 1.95 of nieuwer. Start de opgegeven toepassing en open het tabblad BB5. Sluit uw actieve mobiele telefoon aan op een USB-poort op uw computer.

Stap 5

Activeer de items Fabrieksinstelling en Normale modus door de vakjes ernaast aan te vinken. Druk op de INF-knop. Zorg ervoor dat de telefoon wordt gedetecteerd door het programma. Controleer de huidige firmwareversie. Het mag niet hoger zijn dan degene die u gaat installeren.

Stap 6

Blader naar de map waar de nieuwe firmwarebestanden zich bevinden. Selecteer het type firmware. Klik op de Flash-knop. Bevestig de lancering van het software-updateproces meerdere keren door op "Ja" te klikken.

Stap 7

Wacht tot het knipperende proces is voltooid. Hierbij kan het mobiele apparaat meerdere keren opnieuw opstarten in de automatische modus. Na een tijdje verschijnt er een bericht waarin staat dat de firmware-upgradeprocedure met succes is voltooid.

Stap 8

Koppel uw mobiele telefoon los van uw computer. Verwijder de USB-kabel en start uw apparaat opnieuw op. Pas uw telefooninstellingen aan. Houd er rekening mee dat het apparaatgeheugen volledig wordt gewist tijdens de firmware-upgrade.

Aanbevolen: