Uw Nokia Navigator Bijwerken

Inhoudsopgave:

Uw Nokia Navigator Bijwerken
Uw Nokia Navigator Bijwerken

Video: Uw Nokia Navigator Bijwerken

Video: Uw Nokia Navigator Bijwerken
Video: Nokia Symbian Hack 2021 - Nokia 6220 Navigator 2024, April
Anonim

De navigator op mobiele apparaten wordt bijgewerkt zoals alle andere software in de configuratie van de telefoon - via een internetverbinding met de updateserver.

Uw Nokia Navigator bijwerken
Uw Nokia Navigator bijwerken

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Open het menu van uw mobiele apparaat en ga naar het gedeelte software-update. Het is meestal te vinden in het menu van het Configuratiescherm als een klein groen pictogram. In dit geval moet u een internetverbinding hebben om kaarten te zoeken en te downloaden. Klik op update en wacht terwijl het systeem automatisch de bestanden detecteert die beschikbaar zijn om te downloaden.

Stap 2

Vink het vakje aan om navigatiekaarten te downloaden en bij te werken. Het is het beste als uw telefoon een snelle internetverbinding ondersteunt, aangezien het downloaden van updates voor de navigator lang kan duren, kan de hoeveelheid gegevens in verschillende gevallen ongeveer 1 GB zijn, vooral als u eerder een minimale set kaarten had geïnstalleerd of als u kaarten van een ander land of een andere stad downloadt.

Stap 3

Als uw telefoon geen 3G- of Wi-Fi-functie heeft, sluit deze dan aan op een computer met een snelle internetverbinding in de software-updatemodus vanaf een computer, hier heeft u ook extra software voor uw mobiele apparaat nodig, die wordt meegeleverd in het standaardpakket bij aankoop.

Stap 4

Wacht terwijl het zoeken naar de beschikbare updates voor uw telefoon wordt uitgevoerd, markeer de updates van de navigatorkaarten en klik op "OK". Wacht tot het downloaden en installeren van de geselecteerde items is voltooid, koppel vervolgens de telefoon los van de computer door het apparaat veilig te verwijderen, als een bericht wordt weergegeven over de bewerkingen die momenteel worden uitgevoerd, wacht dan tot ze zijn voltooid en ga naar de telefoonnavigator menu, nadat u het eerder opnieuw hebt opgestart, indien nodig.

Stap 5

Als u niet tevreden bent met de update, kunt u eenvoudig een van de extra navigatie-apps voor uw telefoons downloaden met de momenteel up-to-date kaarten en deze eenvoudig op de geheugenkaart installeren.

Aanbevolen: