Navigator Downloaden Naar Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Navigator Downloaden Naar Nokia-telefoon
Navigator Downloaden Naar Nokia-telefoon

Video: Navigator Downloaden Naar Nokia-telefoon

Video: Navigator Downloaden Naar Nokia-telefoon
Video: Навигация на смартфоне Лучшая бесплатная программа без интернета 2024, Mei
Anonim

GPS-navigators winnen elke dag aan populariteit en hoe meer bedrijven verschijnen die deze apparaten produceren, hoe meer gebieden voor hun toepassing zich openen. Tegenwoordig is satellietnavigatie gewoon een must voor een chauffeur als hij dagelijks door zijn stad reist en niet alleen in zijn gebied.

Navigator downloaden naar Nokia-telefoon
Navigator downloaden naar Nokia-telefoon

instructies:

Stap 1

Het krijgen van een goede navigator is nu behoorlijk lastig. Dit komt door de vrij hoge kosten. Maar er is een uitweg, de autoliefhebber kan de navigator op zijn telefoon zetten als deze een speciale gps-functie heeft. Het is gewoon onmogelijk om een navigator op telefoons te zetten zonder deze parameter.

Stap 2

Download de Garmin Mobile XT app naar uw telefoon. Het is belangrijk om te weten dat de applicatie in verschillende versies bestaat en dat u degene moet downloaden die bij uw telefoonmodel past. Dit programma maakt het mogelijk om een eenvoudige mobiele telefoon als gps-navigator te gebruiken.

Stap 3

Installeer Garmin Mobile XT op uw telefoon. Sluit hiervoor de telefoon aan op een personal computer of laptop met behulp van een speciale kabel of de Bluetooth-functie in de modus "Gegevensoverdracht". Download en installeer eerst de Garmin Mobile XT-software op uw telefoon en vervolgens alle bijbehorende bestanden.

Stap 4

Koppel je telefoon los van je pc of laptop en controleer of de applicatie in het telefoonmenu verschijnt. Als uw applicatie niet in de telefoonprogramma's staat, probeer deze dan handmatig te installeren. Ga hiervoor naar de geheugenkaart naar de plaats waar het programma is gekopieerd en voer daar het bestand GarminMobileXT.sis uit. Start je telefoon opnieuw op.

Stap 5

Voer de applicatie uit na installatie, selecteer de gewenste programmataal bij het opstarten en de instellingen. Zoek op uw telefoon naar kaarten zodat u ze kunt downloaden. Er zijn verschillende soorten kaarten voor de geïnstalleerde applicatie - in de vorm van een bestand met de extensie *.img of als een *.exe-bestand verpakt in een archief, dat vervolgens verschillende subbestanden zal bevatten.

Stap 6

Alle kaarten moeten zich in het rootpark van het programma bevinden en hun namen moeten als volgt worden gevonden - Gmapbmap.img - basemap; Gmapsupp.img (kaartnummer 1); Gmapsup2.img (kaart #2), enz. De eerste twee mappen moeten aanwezig zijn.

Stap 7

Hernoem de kaarten volgens de bovenstaande namen als ze onder verschillende namen bestaan. Start Garmin Unlock Generator en u kunt kaarten die bedoeld zijn voor de navigator naar uw telefoon downloaden.

Stap 8

Klik op de knop "Kaart selecteren" onderaan het programma en voer de kaartcode in. Klik op Genereer om de generatie uit te voeren. Kopieer de resulterende code naar een tekstbestand en geef het dezelfde naam als voor de kaart. Geef de extensie *.uni op.

Stap 9

Kopieer alle kaarten en hun extra bestanden naar uw Nokia-telefoon naar uw Garmin-map. Voer de applicatie uit. Controleer uw navigatie.

Aanbevolen: