GPS-kaarten Downloaden Naar Nokia

Inhoudsopgave:

GPS-kaarten Downloaden Naar Nokia
GPS-kaarten Downloaden Naar Nokia

Video: GPS-kaarten Downloaden Naar Nokia

Video: GPS-kaarten Downloaden Naar Nokia
Video: Nokia maps Loader как закачать карты 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om kaarten te downloaden naar uw Nokia-telefoonnavigators. Het hangt allemaal af van de mogelijkheid van uw internetverbinding en andere parameters van uw mobiele apparaat.

GPS-kaarten downloaden naar nokia
GPS-kaarten downloaden naar nokia

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding op een computer of telefoon;
  • - Nokia Map Loader-software;
  • - CD met PC Suite.

instructies:

Stap 1

Download het softwarehulpprogramma Nokia Map Loader naar uw computer vanaf de officiële website van de ontwikkelaar. Het helpt je bij het downloaden van kaarten naar je mobiele Nokia-apparaat via een internetverbinding via je computer. Kopieer het via internet ontvangen bestand naar het geheugen van uw smartphone en koppel het apparaat los van de computer. Ga naar het telefoonbestandsbeheer in het menu "Kantoor" (op sommige telefoonmodellen in het "Configuratiescherm").

Stap 2

Installeer Nokia Map Loader door op het installatieprogramma te klikken. Laat het programma alle acties uitvoeren die nodig zijn om het te laten werken. Installeer NokiaPCSuite op uw computer vanaf de cd die bij alle mobiele Nokia-apparaten wordt geleverd. Sluit uw telefoon aan op uw computer en selecteer PC Suite-verbindingsmodus.

Stap 3

Start de toepassing Nokia Map Loader die u op uw telefoon hebt geïnstalleerd. Selecteer uw locatie in het menu: Europa - Rusland. Klik op de knop om kaarten te downloaden en wacht tot het systeem binnen een bepaalde tijd de nodige acties uitvoert. Koppel daarna het apparaat los via veilige verwijdering.

Stap 4

Download de kaarten naar uw Nokia-telefoonnavigator met behulp van het software-updatemenu in het configuratiescherm. Voer een controle uit op bestanden die beschikbaar zijn voor het downloaden van uw telefoon en vink vervolgens het vakje aan om de navigatiekaarten bij te werken.

Stap 5

Start het installatieproces, wacht tot het systeem de nodige acties uitvoert. Houd er rekening mee dat dit lang kan duren, afhankelijk van de grootte van uw bestanden en de snelheid van uw internetverbinding, het is het beste als u een snelle Wi-Fi- of 3G-verbinding hebt.

Stap 6

Download speciale programma's die op uw telefoon zijn geïnstalleerd, samen met de kaarten die erop zijn gedownload. Er zijn veel van dergelijke toepassingen, het belangrijkste is om degene te kiezen die past bij uw besturingssysteem en schermresolutie.

Aanbevolen: