Hoe De D-Jingle-service Voor Kyivstar Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De D-Jingle-service Voor Kyivstar Uit Te Schakelen?
Hoe De D-Jingle-service Voor Kyivstar Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De D-Jingle-service Voor Kyivstar Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De D-Jingle-service Voor Kyivstar Uit Te Schakelen?
Video: Star Cool Service - Defrost button 2024, Mei
Anonim

Met de "Di-Jigle" -service van de mobiele operator Kyivstar kunt u de standaard piepjes in uw mobiel vervangen, maar deze mogelijkheid is niet altijd nodig en moet worden uitgeschakeld.

Hoe de D-Jingle-service voor Kyivstar uit te schakelen?
Hoe de D-Jingle-service voor Kyivstar uit te schakelen?

Waar is de dienst voor?

De Oekraïense mobiele operator Kyivstar biedt zijn abonnees de mogelijkheid om verbinding te maken met een speciale service genaamd "D-Jingle", die een melodie of een grappige zin verliest voor de plaats van gewone telefoongesprekken, zodat de persoon die u belt een beetje plezier zal hebben voordat het gesprek. Iedereen die uw nummer kiest, ongeacht hun locatie, operator en communicatieapparaat, kan een liedje of grap horen wanneer ze bellen. U kunt voor elk van uw bekende abonnees verschillende D-Jingles plaatsen, het tijdstip instellen waarop de melodieën worden afgespeeld, meerdere melodieën tegelijkertijd verbinden en ze vervolgens afwisselen, en zelfs uw eigen unieke beltoon opnemen.

En hoewel sommige gebruikers deze service leuk vinden, besteden steeds meer abonnees van de mobiele operator Kyivstar aandacht aan de ongeautoriseerde verbinding van D-Jingles zonder hun toestemming. In de regel gebeurt dit onmerkbaar en automatisch. Maar mensen zijn hier niet blij mee, maar omdat de eerste maand van de service gratis wordt aangeboden en abonnees hun waakzaamheid verliezen, maar vanaf de tweede maand beginnen gebruikers geld te verliezen van hun rekeningen. Deze service kan ook voor u verschijnen wanneer uw vriend besluit u een van de D-Jingles te geven. Maar dit geschenk is slechts ongeveer een week gratis, en dan zal de operator u een contante vergoeding in rekening brengen voor het gebruik van deze mogelijkheid. Daarom, als u een bericht ontvangt over de verbinding van dergelijke diensten, moet u ervoor zorgen dat ze op tijd worden losgekoppeld om ongeplande kosten te voorkomen. Dit geldt niet alleen voor Kyivstar-gebruikers, dergelijke toevoegingen bestaan in verschillende mobiele bedrijven, bijvoorbeeld GOOD'OK van de mobiele operator MTS.

Hoe uit te schakelen?

In het geval dat u zonder uw medeweten verbinding hebt gemaakt met deze D-Jingle-service, en u heeft niet de minste wens om deze te gebruiken, of u verveelt zich met deze mogelijkheid, en u hoeft geen geld van uw rekening op te nemen, het is mogelijk om deze service uit te schakelen … Er zijn verschillende manieren om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt het verkorte nummer 465 bellen en, na het luisteren naar de instructies, de optie selecteren om de service uit te schakelen, maar u moet alleen weten dat dit gesprek niet gratis is. Een andere methode is om de verbinding te verbreken via internet, hiervoor moet je verbinding maken met je internetassistent en de verbinding met de dienst verbreken in de D-Jingle-instellingen. Maar de gemakkelijkste manier is om een gratis sms-bericht met de tekst 013 naar hetzelfde korte nummer 465 te sturen. Om ervoor te zorgen dat deze vervanging is uitgeschakeld met standaard pieptonen, kunt u een sms met tekst 014 sturen naar het hierboven genoemde driecijferige nummer.

Aanbevolen: