Een Melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon

Inhoudsopgave:

Een Melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon
Een Melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon

Video: Een Melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon

Video: Een Melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, Mei
Anonim

Het is nu mogelijk om de communicatie op een mobiele telefoon te diversifiëren en je niet te vervelen terwijl je wacht op het antwoord van een andere abonnee door een dienst aan te sluiten om de pieptoon te vervangen door een mooie melodie (er zijn veel van dergelijke diensten die worden aangeboden door telecomoperators, je hoeft alleen maar kies de juiste).

Een melodie bestellen in plaats van een kiestoon
Een melodie bestellen in plaats van een kiestoon

instructies:

Stap 1

De speciale service "GOOD'OK", bedoeld voor het instellen van melodieën in plaats van de voor velen gebruikelijke en vervelende piepjes, wordt geleverd door de operator "MTS". U kunt het verbinden door het nummer 0550 of 9505 te kiezen, evenals het commando * 111 * 28 #. U kunt ook de "Internet-assistent" gebruiken, die zich op de officiële website van het bedrijf bevindt. Als u wilt, kunt u de service deactiveren via dezelfde "Assistent" of door * 111 * 29 # te bellen. Bij activering worden 50 roebel en 30 kopeken van uw rekening afgeschreven; verbreekt "GOOD'OK" gratis.

Stap 2

In "Beeline" kunt u pieptonen vervangen door elke gewenste melodie door de "Hallo"-service te activeren. Bel hiervoor 0770 (als u de service wilt uitschakelen, belt u 0674090770 op uw telefoon en volgt u de aanwijzingen van de autoinformer). Activering van deze optie wordt gratis aangeboden door de operator, maar er wordt u dagelijks 1 roebel 50 kopeken in rekening gebracht als u een prepaid-abonnee bent en 45 roebel per maand als u een abonnee bent van een postpaid betalingssysteem.

Stap 3

Klanten van Megafon hebben een breder scala aan diensten voor het wijzigen van pieptonen. Een van de diensten is het "Music Channel", waarmee je verschillende nummers kunt selecteren en instellen als je eigen melodie. Trouwens, de lijst met nummers wordt voortdurend bijgewerkt, je zult geen tijd hebben om je ermee te vervelen. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de dienst "Music Channel". Om verbinding te maken, kiest u 0770 op het toetsenbord en drukt u op de belknop (nadat u het antwoord van de autoinformer hoort, drukt u op de toets "5"). U kunt elk van deze services ook loskoppelen en verbinden op de officiële Megafon-website in uw persoonlijke account. Bovendien bevat de site gedetailleerde informatie over dergelijke diensten (over de voorwaarden van aansluiting, kosten, enzovoort).

Aanbevolen: