Hoe Het Tarief Op Tele 2 . Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Op Tele 2 . Te Wijzigen
Hoe Het Tarief Op Tele 2 . Te Wijzigen

Video: Hoe Het Tarief Op Tele 2 . Te Wijzigen

Video: Hoe Het Tarief Op Tele 2 . Te Wijzigen
Video: ZTE MF910 Megafon MR150-2 Разблокировка Бесплатно 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons helpen u altijd in contact te blijven en contact te houden met dierbaren. Een speciaal geselecteerd communicatietarief helpt u om de functies van de operator aan uw behoeften aan te passen.

Hoe het tarief op Tele 2. te wijzigen
Hoe het tarief op Tele 2. te wijzigen

instructies:

Stap 1

Tele 2 heeft een grote keuze aan tariefplannen die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van abonnees. Voor liefhebbers van "live" gesprekken, kunt u kiezen voor tarifering met lage betaling voor uitgaande gesprekken. Wie internet nodig heeft, moet een tariefplan kiezen voor het toegankelijke gebruik van het World Wide Web. Reizigers krijgen tarieven aangeboden met gunstige roaming. Selecteer de gewenste Tele 2 dienst voor u.

Stap 2

Wijzig uw tariefplan door langs te gaan op het kantoor van Tele 2. In dit geval heeft u uw paspoort nodig als de simkaart aan u wordt uitgereikt. Schrijf een verklaring om over te schakelen naar het gewenste tarief en geef dit door aan de operator.

Stap 3

U kunt uw tariefplan wijzigen zonder uw huis te verlaten door gebruik te maken van de diensten op de website van de mobiele operator. Open de officiële website van het bedrijf Tele 2 en ga naar het gedeelte "Tarieven". Klik op een tarieflabel om de beschrijving en prijzen voor diensten te zien. Klik op "Overschakelen naar tarief" en volg de instructies.

Stap 4

U kunt de instellingen van uw persoonlijke account en tariefplan beheren in het menu van de mobiele telefoon. Kies het gratis nummer 611 en druk op de beltoets. U kunt naar het spraakmenu luisteren en het tarief wijzigen door op bepaalde nummers van uw mobiele telefoon te drukken, volgens de aanwijzingen van de "robot".

Stap 5

Als je de hulp van een specialist nodig hebt bij het kiezen van een tariefplan en er verbinding mee maken, bel dan 611 en wacht op het einde van het opgenomen spraakmenu. U wordt automatisch doorverbonden met de dienstdoende telefoniste. Stel hem uw vragen en vraag hem om u over te zetten naar het tariefplan dat u wenst. Houd er rekening mee dat om het werk van de telefoniste te controleren en de kwaliteit van het verstrekte consult te controleren, alle huidige gesprekken worden opgenomen.

Aanbevolen: