Hoe U Het Tarief Gratis Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Tarief Gratis Kunt Wijzigen
Hoe U Het Tarief Gratis Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Tarief Gratis Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Tarief Gratis Kunt Wijzigen
Video: Roblox Bitcoin Miner Auction Free Change Rate Coupon 2024, April
Anonim

Na verloop van tijd kunnen telecomoperators gunstigere tariefplannen krijgen voor abonnees. Daarom willen sommige klanten hun huidige tarief wijzigen en in plaats daarvan een ander aansluiten. Deze onderneming kan op verschillende manieren worden uitgevoerd.

Hoe u het tarief gratis kunt wijzigen
Hoe u het tarief gratis kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

MegaFon-abonnees kunnen hun huidige tarief gratis wijzigen als ze het internetzelfbedieningssysteem Service Guide gebruiken. Nadat u in het systeem bent ingelogd, moet u op het tabblad "Tarieven en diensten" het item "Tariefwijziging" selecteren. Klik in de lijst op het tariefplan dat bij u past en bevestig uw keuze. Gebruikers kunnen ook op elk moment het kantoor van het bedrijf bezoeken of contact opnemen met de MegaFon Abonneeservice. Een medewerker helpt u bij het selecteren en activeren van een nieuw tarief. Toegegeven, het nieuwe plan treedt pas op de eerste dag van de volgende maand in werking.

Stap 2

De operator "MTS" stelt zijn klanten de systemen "Mobile Assistant" en "Internet Assistant" ter beschikking. Om toegang te krijgen tot het tweede systeem, moet u het activeren door het gratis nummer 0870261 te bellen. Om het tarief te wijzigen, kunnen abonnees ook terecht in het servicecentrum of de MTS-communicatiesalon.

Stap 3

In "Beeline" is er een beheersysteem waarmee u diensten kunt beheren, factuurgegevens kunt bestellen, een simkaart kunt blokkeren en, belangrijker nog, het tarief kunt wijzigen en alle benodigde informatie erover kunt ontvangen. Een dergelijk systeem bevindt zich op

Stap 4

Om in te loggen op het systeem heeft u een persoonlijke login en een tijdelijk wachtwoord nodig. Je kunt ze krijgen door een USSD-verzoek * 110 * 9 # te sturen vanaf je mobiele telefoon. Trouwens, uw login is uw telefoonnummer, weergegeven in een tiencijferig formaat. Het wordt aanbevolen om het ontvangen wachtwoord alleen voor de eerste keer in te loggen, dus verander het in een permanent wachtwoord, dat 6-10 tekens moet bevatten.

Stap 5

De operator "Beeline" is geen uitzondering en biedt zijn klanten de mogelijkheid om contact op te nemen met elke communicatiesalon van het bedrijf of met het klantenservicekantoor. Er staat altijd een medewerker voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van uw problemen en al uw vragen te beantwoorden. Overigens, als u zich persoonlijk aanmeldt, moet u uw paspoort en het contract voor het verlenen van communicatiediensten meenemen.

Aanbevolen: