Hoe Het Tarief Van Mts . Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Van Mts . Te Wijzigen
Hoe Het Tarief Van Mts . Te Wijzigen

Video: Hoe Het Tarief Van Mts . Te Wijzigen

Video: Hoe Het Tarief Van Mts . Te Wijzigen
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefonie, dat al lang gebruikelijk is voor mensen van alle leeftijden en inkomens, wordt voortdurend verbeterd. Operators in de strijd om nieuwe abonnees bieden hen voortdurend nieuwe, nog voordeligere tarieven aan, rekening houdend met de specifieke kenmerken van elk mobiel gesprek. MTS biedt een nieuwe service "Kies een tarief", waarmee u kennis kunt maken met de mogelijkheden van nieuwe tarieven, deze kunt vergelijken met de huidige en met elkaar. Als u een betere aanbieding heeft gevonden, hoe kunt u dan het MTS-tarief wijzigen?

Hoe het tarief van mts te wijzigen?
Hoe het tarief van mts te wijzigen?

instructies:

Stap 1

Het is gemakkelijk en eenvoudig voor u om uw tarief in elke mobiele telefoonwinkel of MTS-merkwinkel te wijzigen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is uw paspoort aan de telefoniste te laten zien, waarmee u bevestigt dat u de eigenaar van de telefoon bent.

Stap 2

Bel het verkorte nummer 0890 of bel 8 800 333 08 90 en volg de instructies van de spraakassistent. Door op de nodige toetsen te drukken, kunt u eenvoudig uw tarief wijzigen voor een nieuw tarief.

Stap 3

De eenvoudigste manier is natuurlijk om zelf het tariefplan te wijzigen, er rustig over na te denken en uw keuze te maken met behulp van de internetassistent. Om dit te doen, moet je naar de site gaan https://ihelper.mts.ru/selfcare/, geef uw telefoonnummer op als login. Selecteer in de sectie "Tarieven, diensten en kortingen" van het menu het item "Tariefplan wijzigen". Om het tariefplan te wijzigen, hoeft u slechts drie stappen te ondernemen: selecteer een tariefplan uit de voorgestelde lijst, maak uzelf vertrouwd met de beknopte informatie over het geselecteerde tarief en bevestig de overgang naar het nieuwe tarief.

Aanbevolen: