Hoe U Het Tarief Voor Uw Huistelefoon Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Tarief Voor Uw Huistelefoon Kunt Wijzigen
Hoe U Het Tarief Voor Uw Huistelefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Tarief Voor Uw Huistelefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Het Tarief Voor Uw Huistelefoon Kunt Wijzigen
Video: DIY | Regenboog Borduur kit 2024, Mei
Anonim

Om het tariefplan van uw huistelefoon te wijzigen, moet u het tarief kiezen dat voldoet aan uw vereisten voor lokale telefooncommunicatie en een schriftelijke aanvraag indienen bij het Communicatieservicecentrum, voor inwoners van de hoofdstad - MGTS.

Hoe u het tarief voor uw huistelefoon kunt wijzigen
Hoe u het tarief voor uw huistelefoon kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Bekijk de tarieven voor lokale communicatiediensten op de officiële MGTS-website. Selecteer het tarief waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat u het tarief niet vaker dan één keer per maand kunt wijzigen, ten minste 10 dagen voor de volgende maand, waarbij rekening wordt gehouden met de bijzonderheden van de berekeningen van het nieuwe tariefplan. MGTS biedt drie tariefplannen voor thuistelefoons: tijdgebaseerd (u betaalt precies zoveel als u zegt), onbeperkt (voor een bepaald bedrag belt u een onbeperkt aantal lokale gesprekken) en gecombineerd (u betaalt een bepaald maandelijks bedrag, als uw limiet is bereikt, moet u extra betalen) …

Stap 2

Vind het MGTS Communication Service Center dat u nodig heeft. Een volledige lijst van deze centra met adressen staat op de officiële website, klik op het centrum waarin u geïnteresseerd bent, u zult zien welke telefoonnummers het bedient. Voor het gemak bevat deze pagina een kaart van Moskou met een afbeelding van de adressen van servicecentra.

Stap 3

Bezoek het MGTS-communicatieservicecentrum, waaraan uw telefoonnummer thuis is gekoppeld. Alle kantoren zijn uitgerust met elektronische wachtrijapparatuur, vraag uw nummer. Het elektronische scorebord vertelt u welk ontvangstvenster u moet benaderen. Let tijdens het wachten op de informatiebalies die zich in de lobby bevinden en waar de benodigde aanvraagformulieren zich bevinden. Als u wilt, kunt u de aanvraag zelf invullen.

Stap 4

Wacht op je beurt, leg aan de MGTS-specialist uit dat je wilt overstappen naar een ander tariefplan, bezorg hem je paspoort en een ingevulde aanvraag. De specialist zal het tariefplan wijzigen. Houd er rekening mee dat als u minder dan 10 dagen voor het einde van de maand contact heeft opgenomen met het Service Center, het tarief niet in de volgende maand, maar in één wordt gewijzigd. De dienst om over te stappen naar een ander tariefplan wordt gratis aangeboden.

Stap 5

Zoek de naam van uw lokale telefoonaanbieder op als u niet in Moskou woont. Bestudeer de rekening voor uw huistelefoon zorgvuldig, de coördinaten van het bedrijf dat deze diensten levert, worden daar aangegeven, bijvoorbeeld in de regio's Perm Territory, Kurgan en Tyumen, dit is Rostelecom-Utel. Neem contact op met de klantenservice (het adres is te vinden op de officiële website van uw operator) met een schriftelijke verklaring van uw voornemen om het tarief te wijzigen. Zorg ervoor dat u uw paspoort aan de medewerker van het bedrijf geeft.

Aanbevolen: