Hoe Het Tarief Voor Mts In Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Voor Mts In Te Wijzigen?
Hoe Het Tarief Voor Mts In Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Tarief Voor Mts In Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Tarief Voor Mts In Te Wijzigen?
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, April
Anonim

MTS vernieuwt, net als elke andere mobiele operator, periodiek zijn tariefplannen en biedt zijn abonnees gunstigere aanbiedingen. U kunt het tarief zelf wijzigen via uw mobiele telefoon en internet.

U kunt het tarief zelf wijzigen via uw mobiele telefoon en internet
U kunt het tarief zelf wijzigen via uw mobiele telefoon en internet

instructies:

Stap 1

Het wijzigen van een tariefplan is altijd het gevolg van het ontvangen van voordelen en besparingen op mobiele communicatie, daarom moet u om te beginnen een geschikt tarief voor uzelf kiezen. Dit kan op de website van MTS.

Stap 2

Ga op de hoofdpagina van de site naar de sectie "Tarieven en kortingen voor oproepen" en klik op de knop "Tarief selecteren". Er gaat een tariefcalculator voor u open, waar u bij benadering het bedrag van uw mobiele communicatiekosten moet invoeren, aangeven waar u het vaakst belt, hoeveel sms'en en mms'en u verstuurt en of u mobiel internet gebruikt.

Stap 3

Klik na het invullen van de benodigde gegevens op de knop "Afhalen". Het systeem geeft u een passend tariefplan, waarmee u vertrouwd kunt raken door op de knop "Toon tarief" te klikken. Nadat u de informatie over het tariefplan hebt gelezen, klikt u op de knop "Overschakelen naar dit tarief". Een commando zal voor u beschikbaar zijn, door op uw mobiele telefoon te typen, kunt u het tarief wijzigen.

Stap 4

Als u niet tevreden bent met het voorgestelde tariefplan, kunt u het verzoek opnieuw uitvoeren door terug te keren naar de vorige pagina en de gegevens te corrigeren. U kunt ook zelfstandig alle huidige tarieven bekijken die op de website worden gepresenteerd in de sectie "Tarieven en kortingen voor bellen". Na de beschrijving van elk tarief is er een rode knop "Overschakelen naar dit tarief" die de kosten van het wijzigen van het tarief aangeeft. Door op de knop te klikken, krijgt u een commando waarmee u zelfstandig kunt overschakelen naar het geselecteerde tariefplan.

Aanbevolen: