Hoe Het Batterijpercentage Op Een IPhone In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Batterijpercentage Op Een IPhone In Te Stellen
Hoe Het Batterijpercentage Op Een IPhone In Te Stellen

Video: Hoe Het Batterijpercentage Op Een IPhone In Te Stellen

Video: Hoe Het Batterijpercentage Op Een IPhone In Te Stellen
Video: iPhone 11 / 11 Pro Max: How to Add Battery Percentage % Sign? Can View, Not Add 2024, April
Anonim

Elke mobiele telefoon heeft een oplaadbare batterij die moet worden opgeladen. Het scherm heeft meestal een pictogram dat het geschatte batterijniveau aangeeft. Het is vrij moeilijk om er doorheen te navigeren, vooral als de batterij al bijna leeg is. Daarom zijn veel gebruikers geïnteresseerd in de vraag hoe je het oplaadpercentage op een iPhone kunt instellen.

Hoe het batterijpercentage op een iPhone in te stellen
Hoe het batterijpercentage op een iPhone in te stellen

instructies:

Stap 1

Het percentage van de batterijlading op de iPhone zetten is erg handig om duidelijk te weten hoeveel tijd je de telefoon nog kunt gebruiken. De indicator bevindt zich recht voor uw ogen op het hoofdpaneel en u hoeft geen extra applicaties te installeren die het apparaat vertragen. Het is niet vervelend om hiervoor te betalen, omdat deze functie door de ontwikkelaar wordt geleverd.

Stap 2

Om de percentage-indicator in te schakelen, gaat u naar het iPhone-menu door op de middelste ronde toets op het voorpaneel te drukken en gaat u naar de apparaatinstellingen. Daar moet je het gedeelte "Algemeen" vinden en naar het menu "Statistieken" gaan. Als u door het menu bladert, ziet u een veld met de titel "Batterijgebruik". Daaronder staat het item "Opladen in procenten" met een schuifregelaar. Het moet naar rechts worden vertaald, waardoor de weergave van het opladen van de iPhone in procenten mogelijk wordt.

Stap 3

Nu kunt u letten op de indicator in de rechterbovenhoek van de telefoon. Het is je gelukt om het oplaadpercentage op de iPhone te zetten.

Stap 4

Interessant genoeg was deze optie niet beschikbaar voor eigenaren van Iphone 3gs. De fabrikant voegde het pas toe na het updaten van de firmware naar iOS 3.0.1. De eigenaren van deze gadget waardeerden de innovatie toen op zijn waarde, waarna deze functie gemeengoed werd, niet alleen voor iPhones, maar ook voor veel andere smartphones. Voorafgaand aan deze innovatie was het mogelijk om het laadniveau als percentage in te stellen op een iPhone alleen via een speciale applicatie.

Aanbevolen: