Hoe Het Internet Op Het Smarts-netwerk In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op Het Smarts-netwerk In Te Stellen
Hoe Het Internet Op Het Smarts-netwerk In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Het Smarts-netwerk In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Het Smarts-netwerk In Te Stellen
Video: Smart tv verbinden met internet via WPS zonder wachtwoord 'WiFi' 2024, Mei
Anonim

Nu zal je niemand verbazen met internet in mobiele telefoons: scholieren zoeken tips voor examens, jongeren downloaden muziek en gepensioneerden maken kennis met de weersvoorspelling voor de komende dagen. Zowel die, als anderen, en de derde moeten de telefoon echter vooraf correct configureren. Soms kun je niet zonder hulp. De volgende informatie zal vooral interessant zijn voor talrijke abonnees van JSC "SMARTS".

Hoe het internet op het Smarts-netwerk in te stellen
Hoe het internet op het Smarts-netwerk in te stellen

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat de service "GPRS Access" is geactiveerd. Kies hiervoor het USSD-verzoek * 109 # en druk op de belknop (groene buis op het toetsenbord van de telefoon). Activeer de dienst indien nodig vooraf. Dit kunt u zelf doen of met hulp van de helpdeskmedewerker op 111.

Stap 2

Ga nu naar het hoofdmenu van de telefoon, vervolgens naar het item "Instellingen" en vervolgens naar "Communicatie"> "Internetinstellingen"> "Internetprofielen"> "Nieuw profiel". Voer de naam van het profiel in, bijvoorbeeld "SMARTS Internet".

Stap 3

Vervolgens "Verbinden via"> "Nieuw account"> "PS-gegevens". Voer nu de instellingen in. De naam van het toegangspunt is SMARTS, het adres van het toegangspunt (apn) is internet.smarts.ru, vul de gebruikersnaam en het wachtwoord niet in.

Stap 4

Sla de ingevoerde gegevens op en selecteer vervolgens het opgeslagen profiel als het belangrijkste dat zal worden gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Start uw telefoon opnieuw op om de instellingen te activeren.

Stap 5

Door een sms-verzoek te sturen naar het korte nummer 123, kunt u automatische WAP / GPRS / MMS-instellingen krijgen. Het wachtwoord voor het opslaan van de instellingen is 0000. Het bericht naar 123 is gratis.

Stap 6

Om toegang te krijgen tot het World Wide Web met behulp van een mobiele telefoon en een computer, sluit u de telefoon aan op de computer via een datakabel, IR-adapter of Bluetooth. Installeer vervolgens de software die bij de mobiele telefoon is geleverd op uw computer.

Stap 7

Voer de aanvullende communicatieparameters in ("Instellingen"> "Configuratiescherm"> "Telefoon en modem"> "Modems"> "Eigenschappen"> "Aanvullende communicatieparameters") voer de opdracht in: AT + CGDCONT = 1, "IP", " internet.smarts.ru ".

Stap 8

Ga vervolgens naar uw browser, zoek "Extra"> "Internetopties"> "Verbindingen"> "Toevoegen"> "Telefoonverbinding"> "Telefoonnummer" (* 99 *** 1 #)> "Verbindingsnaam", bijvoorbeeld, " slim ">" Klaar ". Laat de selectievakjes "Gebruik proxyserver" en "LCP-extensie inschakelen" uitgeschakeld.

Stap 9

Maak van de gemaakte verbinding de standaardverbinding. De logins en het wachtwoord zijn internet. Start je computer opnieuw op. Als alle acties correct zijn uitgevoerd, is na het starten van de browser een pictogram voor een geslaagde verbinding zichtbaar op de werkbalk.

Aanbevolen: