Hoe Het Internet Op Het Megafon-netwerk In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op Het Megafon-netwerk In Te Stellen
Hoe Het Internet Op Het Megafon-netwerk In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Het Megafon-netwerk In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Het Megafon-netwerk In Te Stellen
Video: МегаФон Россия настройка интернета 2024, April
Anonim

Mobiele operators en in het bijzonder MegaFon geven hun abonnees bijna overal toegang tot internet. U hoeft deze dienst alleen op uw telefoon te configureren.

Hoe het internet op het Megafon-netwerk in te stellen
Hoe het internet op het Megafon-netwerk in te stellen

Het is nodig

  • - mobiele telefoon met een positief saldo;
  • - registratie in het MegaFon-netwerk.

instructies:

Stap 1

Sluit de gewenste dienst aan op de website van de MegaFon-operator. Ga naar het tabblad "Internet" - "Internet vanaf mobiele apparaten". Afhankelijk van uw regio krijgt u verschillende diensten aangeboden die u kunt aansluiten.

Stap 2

Klik op de naam van de dienst die je nodig hebt, lees de beschrijving goed door. Vul het formulier op de pagina in. Volg de andere aangegeven stappen: stuur een sms of bel het opgegeven nummer.

Stap 3

Stuur een sms naar nummer 5049 met het nummer "1". U ontvangt een bericht van de operator met de instellingen. De internetverbinding wordt automatisch tot stand gebracht.

Stap 4

In plaats van sms'en om internetinstellingen te ontvangen, kun je bellen naar 05190 of 05049. En volg de aanwijzingen van het antwoordapparaat.

Stap 5

Maak verbinding met internet op uw telefoon via de interne instellingen van uw mobiele apparaat. Open het menu, ga naar instellingen en zoek in een van de tabbladen "Communicatie" of "Diensten" naar "Internetinstellingen". Ga naar "Internetprofielen". Selecteer de naam Megafon Internet in de "Profielen" en sla de wijzigingen op. Het internet moet zijn aangesloten.

Stap 6

Maak verbinding met een draadloos Wi-Fi-netwerk. Zoek het tabblad dat is gekoppeld aan wifi in de instellingen en schakel het in - verplaats de schuifregelaar of zet "Ja". Er valt een lijst met netwerken weg. Kies er een uit en surf op internet. Als u de eigenaar bent van een iPhone-merktelefoon, gaat u naar de "Instellingen" van uw apparaat, klikt u op het item "Wi-Fi" en verplaatst u de schuifregelaar naar rechts.

Stap 7

Neem met uw telefoon contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van de MegaFon-operator. Vergeet bij het opzetten van uw internetverbinding niet te controleren of het internet goed werkt.

Aanbevolen: